ΙΕΠ: Πρόσκληση και οδηγίες συμμετοχής σε δύο ημερίδες επιμόρφωσης
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ημερίδες για τον «Καθολικό σχεδιασμό και ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού» - Προθεσμία για δήλωση συμμετοχής από την Τετάρτη 03 Νοεμβρίου 2021 έως την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Διευκρινιστικές οδηγίες για την εγγραφή και τη σύνδεση σε δύο εξ αποστάσεως ημερίδες επιμόρφωσης που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ – ΠΡΟΒΟΛΗ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ» δημοσιοποίησε το ΙΕΠ.

Στις ημερίδες καλούνται να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί ειδικής και γενικής εκπαίδευσης, Συντονιστές /στριες Εκπαιδευτικού έργου, στελέχη εκπαίδευσης, Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό καθώς και όσοι/ες εμπλέκονται στην εκπαιδευτική και μαθησιακή διαδικασία μαθητών/τριών με αναπηρία. Επιπροσθέτως, στις ημερίδες δύναται να συμμετάσχουν φοιτητές/τριες, γονείς, εκπρόσωποι των Περιφερειακών Ιδρυμάτων τριτοβάθμιας και των Περιφερειών Εκπαίδευσης, της ΕΣΑμεΑ των κατά τόπους σωματείων και φορέων εκπροσώπησης ΑμεΑ, των περιφερειακών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τομείς ΕΑΕ καθώς και των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το αντικείμενο της επιμόρφωσης αφορά στην εκπαίδευση μαθητών και μαθητριών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και στην προώθηση ενταξιακών εκπαιδευτικών πρακτικών στο σχολείο καθώς και της διεπιστημονικής συνεργασίας και της συνεργασίας σχολείου και οικογένειας.

α) 1η Ημερίδα: Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

β) 2 η Ημερίδα: Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Προθεσμία υποβολής δήλωσης συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής από την Τετάρτη 03 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 13:00 και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ορίζεται η Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:00 οπότε και θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα εισόδου/επεξεργασίας των στοιχείων των δηλούντων/σών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Για τυχόν διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται για οργανωτικά θέματα στο τηλέφωνo 213 1335 164, κ. Μαρία Κατσιγιάννη, email: [email protected], και για τεχνικά θέματα στο τηλέφωνο 213 1335 412, κ. Κωνσταντίνο Μπούκουρα, email: [email protected].

Οι οδηγίες

Α. Οδηγίες Εγγραφής

1. Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο Μητρώο του Ι.Ε.Π. (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php). Αν δεν είστε εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του Ι.Ε.Π., θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε την εγγραφή επιλέγοντας το πεδίο Εγγραφή μέσω ΓΓΠΣ που εμφανίζεται στον παραπάνω σύνδεσμο.
2. Στη συνέχεια, μέσα από το Μητρώο, επιλέξτε Αιτήσεις από το αρχικό μενού και στη συνέχεια την επιλογή: «Είδος Αίτησης: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΥΟ (2) ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 6 «ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ – ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ» ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ (ΜΙΣ) 5001313»
3. Κατόπιν επιλέξτε την ιδιότητά σας και κάντε αποδοχή: α) Των όρων χρήσης της παρούσας πρόσκλησης και β) Της τήρησης αρχείου προσωπικών δεδομένων, στο αρχείο του ΙΕΠ.
4. Τέλος επιλέξτε Υποβολή Αίτησης.

Β. Οδηγίες για την παρακολούθηση των Ημερίδων

1. Για την παρακολούθηση των ημερίδων απαιτείται η εγγραφή μέσω του μητρώου του Ι.Ε.Π. όπως περιγράφεται παραπάνω.
2. Ο σύνδεσμος για την πρόσβαση στην ημερίδα:
α) θα εμφανιστεί στη σελίδα του μητρώου του Ι.Ε.Π., κατόπιν εισόδου σας σε αυτό την ημέρα των ημερίδων και
β) θα είναι διαθέσιμος από τις 14:45. Οι ημερίδες θα ξεκινήσουν στις 15:00.

Γ. Βεβαίωση παρακολούθησης των Ημερίδων

1. Βεβαιώσεις παρακολούθησης των Ημερίδων θα λάβουν μόνο όσοι έχουν κάνει εγγραφή μέσω του μητρώου του Ι.Ε.Π.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Ανακοίνωσε 5.500 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών και αλλαγές στις Πανελλήνιες
5.500 μόνιμοι διορισμοί, εθνικός διάλογος για το μέλλον του σχολείου και ενίσχυση της ψυχολογικής στήριξης
Σοφία Ζαχαράκη: Ανακοίνωσε 5.500 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών και αλλαγές στις Πανελλήνιες
Πανελλαδικες
Πανελλήνιες 2026: Συνέχεια αύριο με Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική
Συνεχίζονται αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις με τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων να εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική
Πανελλήνιες 2026: Συνέχεια αύριο με Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική
επιστημονας
Μυστήριο στις ΗΠΑ: Σκελετοποιημένη σορός επιστήμονα εντοπίστηκε έναν χρόνο μετά την εξαφάνισή της
Η 54χρονη ερευνήτρια του Los Alamos βρέθηκε νεκρή σε δάσος του Νέου Μεξικού με τραύμα από πυροβολισμό – Νέα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της
Μυστήριο στις ΗΠΑ: Σκελετοποιημένη σορός επιστήμονα εντοπίστηκε έναν χρόνο μετά την εξαφάνισή της
Βουλευτές της Νέας Αριστεράς
Νέα Αριστερά: Διαλύθηκε και επίσημα η Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών
Οριστικό τέλος για την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Αριστεράς: Οι επίσημες ανακοινώσεις στη Βουλή και οι αντιδράσεις
Νέα Αριστερά: Διαλύθηκε και επίσημα η Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών