ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
ΙΕΠ: Κληρώθηκαν οι πρώτοι 20 επιμορφωτές στη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία
Η επιμόρφωση των επιλεγέντων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 - Στόχος η πραγματοποίηση επιμόρφωσης σε 25.000 εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Την επιλογή των  20 επιμορφωτών/πολλαπλασιαστών οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσα από τη διαδικασία της κλήρωσης που διεξήχθη διαδικτυακά τη Δευτέρα 27/9 για την υλοποίηση της Α΄ Φάσης Επιμόρφωσης της Πράξης Επιμόρφωση σε πρακτικές υποστήριξης των μαθητών και των μαθητριών στο πλαίσιο της Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας (ΔΔ), ανακοίνωσε σήμερα το ΙΕΠ.

Στο πλαίσιο της ως άνω Πράξης προβλέπεται η πραγματοποίηση επιμόρφωσης σε 25.000 εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που σχετίζεται με τις διαστάσεις της διαφοροποιημένης διδακτικής προς όφελος όλων των μαθητών και μαθητριών με ή και χωρίς αναπηρίες, μαθητικών πληθυσμών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πχ πρόσφυγες, ρομά, κλπ. Για τις ανάγκες της επιμόρφωσης δημιουργήθηκε Μητρώο Επιμορφωτών της Πράξης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος όπου εντάχθηκαν 734 άτομα.

Για λόγους προστασίας δεδομένων, ο πίνακας που δημοσιοποίησε περιέχει τους αριθμούς πρωτοκόλλων και τα αρχικά των κληρωθέντων

 

1.jpg

Σε περίπτωση άρνησης ή κωλύματος κάποιων από τους ως άνω επιλεχθέντες, θα κληθεί ισοδύναμος αριθμός σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης, έτσι ώστε να συμπληρωθεί ο πίνακας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της Πράξης. Η συμμετοχή των επιλεγέντων στην επιμόρφωση από την Επιστημονική Ομάδα Έργου προκειμένου να καταστούν επιμορφωτές Α΄, ισοδυναμεί με αποδοχή από μέρους τους της συμμετοχής τους στη Β΄ Φάση της επιμόρφωσης κατά την οποία θα κληθούν να επιμορφώσουν τους επιμορφωτές Β΄.

Η επιμόρφωση των ως άνω επιλεγέντων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και το ακριβές πρόγραμμα θα καθοριστεί από την Επιστημονική Ομάδα Έργου. Οι εμπλεκόμενοι θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα της επιμόρφωσης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Βόλος: Αρνητής γονιός μήνυσε δάσκαλο γιατί έκανε rapid test στην κόρη του

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Από την Σοφία Μπεκατώρου και τη γενναία στάση της να καταγγείλει όσα υπέστη, ακολούθησε στην Ελλάδα μια πρωτόγνωρη περίοδος γυναικείας αφύπνισης.
Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς
Αλλαγές από φέτος στην ανάθεση υπερωριακής διδασκαλίας αλλά και στις αναθέσεις εξωδιδακτικών εργασιών
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς