Δωρεάν σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή: Διαταραχές άγχους, σχολική φοβία, διαφυλικές διαφορές
Επιμορφωθείτε στην Ειδική Αγωγή Δωρεάν και συγκεκριμένα στις διαταραχές άγχους και την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, την σχολική φοβία, τις διαφυλικές διαφορές ως προς την εκδήλωση αγχώδων διαταραχών σε μαθητές

Εκπαιδευτικοί, παιδαγωγοί, ψυχολόγοι και απόφοιτοι παιδαγωγικών τμημάτων και ευρύτερα καθηγητικών σχολών έχουν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν δωρεάν στην Ειδική Αγωγή.

Το ΚΕΔΙΒΙΜ GoLearn πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας που πραγματοποιεί το ετήσιο μοριοδοτούμενο σεμινάριο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευσηπροσφέρει παράλληλα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το εβδομαδιαίο σεμινάριο  "Ειδική Αγωγή: Διαταραχές Άγχους, σχολική φοβία, διαφυλικές διαφορές" όπου και παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης

Το σεμινάριο είναι εβδομαδιαίο, ξεκινάει στις 30 Αυγούστου, πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα. Δεν έχει υποχρεωτική παρακολούθηση. Οι επιμορφούμενοι διαβάζουν όποτε αυτοί θέλουν.

Στο πέρας του σεμιναρίου παραδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου στην Ειδική Αγωγή από τον πιστοποιημένο φορέα από τον ΕΟΠΠΕΠ και αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, GOLEARN ΚΕΔΙΒΙΜ (επιπέδου 2).

Σκοπός σεμιναρίου

Απώτερος σκοπός του σεμιναρίου είναι να εμβαθύνουν οι επιμορφούμενοι στον ευαίσθητο τομέα της Ειδικής Αγωγής  εξειδικεύοντας στις αγχώδεις διαταραχές του μαθητικού πληθυσμού και όχι μόνο.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα επιμορφωθούν πάνω στο πεδίο των διαταραχών άγχους και της  ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, της σχολική φοβίας, των διαφυλικών διαφορών ως προς την εκδήλωση αγχώδων διαταραχών σε μαθητές, του ιδρυματισμού, την ταξινόμηση των διαταραχών άγχουςστο DSM IV κ.α.

 

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΠΙΝΑΚΕΣ: Αυτά είναι τα σεμινάρια που δίνουν μόρια και έχουν ανοικτές αιτήσεις
 

Βρες μαθητές για ιδιαίτερα μέσω της νέας πλατφόρμας του teachersnet

σχετικά άρθρα

Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός
Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός
Οι αρχές της Λευκορωσίας ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη τον θάνατο νέου ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας εναντίον της...
Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός