Τελευταία μέρα πρόωρων εγγραφών στην 1η Πανελλήνια Διημερίδα στην Ειδική Αγωγή
Επωφελήσου μέχρι και σήμερα, από την έκπτωση πρόωρης εγγραφής για την παρακολούθηση της διημερίδας, είτε από κοντά είτε εξ αποστάσεως.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα πρόωρων εγγραφών για την Επιμορφωτική Διημερίδα στην Ειδική Αγωγή και στις μαθησιακές δυσκολίες.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Νοεμβρίου, από τον Ψυχίατρο, Καθηγητή Ψυχοφυσιολογίας και Ψυχικής Υγιεινής του ΕΚΠΑ, Ιωάννη Παπαδάτο. Η ομιλήτρια Αγγελική Μπαστέα, Ειδική Παιδαγωγός, Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ ειδική στην Νέα Πολυαισθητηριακή Μέθοδο Αντιμετώπισης της Δυσλεξίας θα αναλύσει ζητήματα που άπτονται στην πολυαισθητηριακή μέθοδο

Ο πολυχώρος φιλοξενίας GoLearn , θα φιλοξενήσει την διημερίδα στην Αίθουσα "Δημόκριτος" (Διεύθυνση: Μαυρορδάτου 1-3, Κέντρο Αθήνας).

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της διημερίδας και Εξ αποστάσεως live streaming

Κλείσε σήμερα την θέση σου και επωφελήσου από την έκπτωση πρόωρης εγγραφής!!!

 Κατά την διάρκεια της διημερίδας θα αναλυθούν πέρα από το πεδίο της Ειδικής Αγωγής και των μαθησιακών δυσκολιών και θέματα όπως οι διαταραχές Συμπεριφοράς, οι Ψυχικές διαταραχές παιδιών και εφήβων αλλά και η Ψυχοπαιδαγωγική αντιμετώπιση. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στα Κριτήρια Ψυχικής Υγείας παιδιών και εφήβων αλλά και στα αίτια και συμπτώματα των μαθησιακών δυσκολιών.

(Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της διημερίδας πατήστε εδώ)

Βεβαίωση παρακολούθησης από πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 από τον ΕΟΠΠΕΠ

Οι συμμετέχοντες στο πέρας της διημερίδας θα παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από τον πιστοποιημένο φορέα από τον ΕΟΠΠΕΠGoLearn "Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2".

Οι συμμετέχοντες θα κατοχυρώσουν έκπτωση 10%  σε όλα τα σεμινάρια που πραγματοποιεί η GoLearn και σε άλλα πιστοποιημένα ετήσια σεμινάρια άνω των 400 ωρών που πραγματοποιούν Δημόσια Πανεπιστήμια το επόμενο διάστημα

Ώρες διεξαγωγής της Διημερίδας

Σάββατο: 10 το πρωί με 5 το απόγευμα
Κυριακή:  10 το πρωί με 5 το απόγευμα

Κόστος Συμμετοχής:

- Κανονική Εγγραφή: 150 ευρώ (σε δόσεις)
- Για άνεργους και εκπαιδευτικούς και πολύτεκνους, φοιτητές, απόφοιτους Παιδαγωγικών και καθηγητικών Σχολών καθώς και απόφοιτους κοινωνικών επιστημών: 135 ευρώ (σε δόσεις)
- Πρόωρη εγγραφή (έως 14 Νοεμβρίου ): 120 ευρώ (σε δόσεις)
- Παρακολούθηση Εξ αποστάσεως Live Streaming: 80 ευρώ (Δυνατότητα εγγραφής έως 14 Νοεμβρίου)

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα και υπεύθυνος της διημερίδας θα επικοινωνήσει μαζί σας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2111113231

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν είστε από κινητό ανοίξτε την φόρμα εδώ

 

>

σχετικά άρθρα

ΑΠΘ: Συζητήσεις για ίδρυση προγράμματος σπουδών Τουρισμού στη Νάουσα
ΑΠΘ: Συζητήσεις για ίδρυση προγράμματος σπουδών Τουρισμού στη Νάουσα
Φωτογραφία: Ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλαος Καρανικόλας, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, η Αντιδήμαρχος Νάουσας, Θεοδώρα...
ΑΠΘ: Συζητήσεις για ίδρυση προγράμματος σπουδών Τουρισμού στη Νάουσα