Μεταπτυχιακές ή διδακτορικές υποτροφίες για 2 άτομα από το Κληροδότημα "ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ"
2 μεταπτυχιακές ή διδακτορικές υποτροφίες από το Κληροδότημα "ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ", 2018

Προκηρύσσεται η χορήγηση με επιλογή, Δύο (02) υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ» για σπουδές Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) σε ημεδαπά Πανεπιστήμια.

Α. Προϋποθέσεις χορήγησης της υποτροφίας:
1. Πτυχίο ημεδαπών Πανεπιστημίων με βαθμό πτυχίου τουλάχιστον «λίαν καλώς».
2. Καταγωγή από την Ήπειρο.
3. Ηλικία έως 36 ετών.
4. Εγγραφή σε εγκεκριμένο πρόγραμμα Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) σπουδών σε ημεδαπό Πανεπιστήμιο.

Κριτήριο για τη χορήγηση της υποτροφίας είναι ο βαθμός Πτυχίου του Πρώτου Κύκλου Σπουδών.
Η καταβολή της υποτροφίας για μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές προσμετράται από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 ή την έναρξη των σπουδών μέσα στο ακαδ. έτος 2016-2017 (κυρίως στην περίπτωση της εκπόνησης διδακτορικής διατριβής) και διαρκεί μέχρι ένα (1) έτος ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών. Η μηνιαία χορηγία ανέρχεται στα τριακόσια (300,00) Ευρώ.

Προϋπόθεση για την καταβολή της υποτροφίας είναι η επάρκεια των εσόδων του κληροδοτήματος και η διαπίστωση της καλής προόδου των μεταπτυχιακών ή διδακτορικών σπουδών του υποτρόφου.

Δεν δύνανται να συμμετέχουν στην ανωτέρω διαδικασία επιλογής όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν λάβει ήδη κατά το παρελθόν υποτροφία για μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές για την ίδια βαθμίδα σπουδών από το κληροδότημα «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ» ή από άλλο κληροδότημα.

Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

best of network

σχετικά άρθρα

BeFooT: Δωρεάν Σεμινάρια από τους κορυφαίους chefs, pastry chefs, bartenders
BeFooT: Δωρεάν Σεμινάρια από τους κορυφαίους chefs, pastry chefs, bartenders

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται ένα Φεστιβάλ που αφορά αποκλειστικά όσους θέλουν να επιμορφωθούν, να ειδικευτούν και κατ'επέκταση να...

BeFooT: Δωρεάν Σεμινάρια από τους κορυφαίους chefs, pastry chefs, bartenders