ypaith2
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Θα δοθούν συνολικά 5.591.054,65 ευρώ σε 4.466 υπαλλήλους όλων των υπουργείων, ως ανταμοιβή τους για συμμετοχή σε έργα σε έργα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Στο Υπουργείο Παιδείας, προβλέπεται να μοιραστούν 180.454,07 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομίας και Εσωτερικών, με την οποία γίνεται ο υπολογισμός του τελικού ποσού ανταμοιβής, του μέγιστου αριθμού υπαλλήλων και ο καθορισμός των Φορέων Υλοποίησης ανά Φορέα Ευθύνης (ΦΕ) που εμπλέκονται σε έργα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»

Σύμφωνα με αυτήν, θα δοθούν συνολικά 5.591.054,65 ευρώ σε 4.466 υπαλλήλους όλων των υπουργείων, ως ανταμοιβή τους για συμμετοχή σε έργα σε έργα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Για το Υπουργείο Παιδείας, προβλέπεται να μοιραστούν 180.454,07 ευρώ σε 144 υπαλλήλους, δηλαδή στον καθένα αντιστοιχεί ποσό 1.253 ευρώ εφόσον διανεμηθούν εξίσου.

Η κατανομή ανά υπουργείο

ελλαδα 2

Δείτε το ΦΕΚ 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθεατρο
ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Όχι στην ποινικοποίηση της ακαδημαϊκής ελευθερίας»
Τα μέλη ΔΕΠ ζητούν την άμεση ανάκληση της δίωξης κατά του Γιάνη Μαΐστρου και υπερασπίζεται το πανεπιστήμιο ως χώρο ελεύθερου λόγου
ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Όχι στην ποινικοποίηση της ακαδημαϊκής ελευθερίας»