ypaith2
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Συγκρότηση και ορισμός μελών Ομάδων για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη συντήρηση εφαρμογών λογισμικού της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Δημοσιεύθηκε απόφαση για την συγκρότηση στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δύο ομάδων για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη συντήρηση εφαρμογών λογισμικού της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, αποτελούμενες από μέλη/υπαλλήλους, οι οποίοι/ες υπηρετούν σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Οι Ομάδες θα λειτουργούν υπό τις οδηγίες της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., για την υλοποίηση και συντήρηση εφαρμογών λογισμικού.

Για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των έργων θα χρησιμοποιείται ευέλικτη μεθοδολογία που θα δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να προσαρμόζει κατάλληλα τη διαδικασία ανάπτυξης με τη συμμετοχή των υπεύθυνων προγραμματιστών και των βασικών χρηστών των εφαρμογών, σε συνδυασμό με τη χρήση συστήματος διαχείρισης εργασιών και συνεργατικών εργαλείων.

Τα μέλη των ομάδων θα πρέπει να διευκολύνονται στο έργο τους από τις οικείες Διευθύνσεις και Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να εργάζονται με τηλεργασία, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα σύμφωνα με τις εγκυκλίους, και να συναντώνται δια ζώσης όποτε κρίνεται αναγκαίο.

Ως αποθετήριο του κώδικα για την συνεργασία των υπαλλήλων του Υπουργείου και των μελών ορίζεται το https://git.minedu.gov.gr και για την απομακρυσμένη συνεργασία των μελών θα πραγματοποιούνται τηλεδιασκέψεις μέσω του συνδέσμου https://www.epresence.gov.gr.

Η διάρκεια των ομάδων ορίζεται μέχρι τη λήξη του έργου τους.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παπαϊωάννου
Παπαϊωάννου: Σε ποιο κράτος υπάρχουν εγγεγραμμένοι φοιτητές από το 1930;
Ο υφυπουργός Παιδείας, εκτιμά ότι θα διαγραφούν περισσότεροι από 220.000 φοιτητές από τα ΑΕΙ - Σε αναμονή για τα στοιχεία ΕΚΠΑ και ΑΠΘ
Παπαϊωάννου: Σε ποιο κράτος υπάρχουν εγγεγραμμένοι φοιτητές από το 1930;
Κώστας Τσιάρας
Τσιάρας: Οι αγρότες τραμπουκίζουν συναδέλφους τους που είπαν "ναι" στον διάλογο
Καταγγελίες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για πιέσεις και «τραμπουκισμούς» σε αγρότες που «είπαν "ναι" στον διάλογο»
Τσιάρας: Οι αγρότες τραμπουκίζουν συναδέλφους τους που είπαν "ναι" στον διάλογο
slider (onomatodosia).JPG
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Επίσημη ονοματοδοσία του Γ’ Αμφιθεάτρου σε Αμφιθέατρο “Sofia Corradi”

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των ορκωμοσιών, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών η...

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Επίσημη ονοματοδοσία του Γ’ Αμφιθεάτρου σε Αμφιθέατρο “Sofia Corradi”
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Μειώθηκε ελαφρά το κονδύλι για τα κτήρια στη Λήμνο
Το κονδύλι του υπουργείου Παιδείας αφορά σε επισκευές, συντηρήσεις, μετατροπές στις κτιριακές υποδομές της Πανεπιστημιακής Μονάδας Λήμνου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Μειώθηκε ελαφρά το κονδύλι για τα κτήρια στη Λήμνο