ΣΑΕΚ: Για πρώτη φορά και μέσω SMS η ενημέρωση για τα αποτελέσματα εισαγωγής
Οι υποψήφιοι/ες λαμβάνουν στον δηλωθέντα αριθμό κινητού τηλεφώνου γραπτό μήνυμα, το οποίο περιλαμβάνει, σε μορφή κειμένου, τα αποτελέσματα της επιλογής, καθώς και σχετικό υπερσύνδεσμο (link), μέσω του οποίου παραπέμπονται σε ειδικό πλαίσιο όπου προβάλλονται αποκλειστικά τα προσωπικά τους αποτελέσματα

Για πρώτη φορά οι υποψήφιοι των Δημοσίων Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS για τα αποτελέσματα εισαγωγής τους, σύμφωνα με απόφαση που έχουν συνυπογράψει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννα Λυτρίβη.

Κατά την περίοδο που οι σχετικές πλατφόρμες είναι ανοιχτές για υποβολή αιτήσεων, οι υποψήφιοι/ες καλούνται να δηλώσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στις ακόλουθες πλατφόρμες του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω του Gov.gr: Εφαρμογή Παράλληλου Μηχανογραφικού για εισαγωγή σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. και Εφαρμογή επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζόμενων σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο ακόλουθο link: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eisagoge-se-demosia-saek-tou-upaitha .

Σημειώνεται ότι έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2024 είναι ανοιχτή για υποβολή αιτήσεων η πλατφόρμα «Εφαρμογή επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζόμενων σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού» στην οποία οι υποψήφιοι/ες μπορούν να επιλέξουν να λάβουν ενημέρωση με γραπτό μήνυμα για το αποτέλεσμα της αίτησής τους και έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον δηλωθέντα αριθμό κινητού τηλεφώνου έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησής τους. Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα «Εφαρμογή Παράλληλου Μηχανογραφικού για εισαγωγή σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ» είναι κλειστή και θα ανοίξει για αιτήσεις το 2025.

Οι υποψήφιοι/ες λαμβάνουν στον δηλωθέντα αριθμό κινητού τηλεφώνου γραπτό μήνυμα, το οποίο περιλαμβάνει, σε μορφή κειμένου, τα αποτελέσματα της επιλογής, καθώς και σχετικό υπερσύνδεσμο (link), μέσω του οποίου παραπέμπονται σε ειδικό πλαίσιο όπου προβάλλονται αποκλειστικά τα προσωπικά τους αποτελέσματα.

Αξιοποιούνται οι νέες τεχνολογίες προς όφελος των καταρτιζόμενων μας, προωθούνται περαιτέρω οι στόχοι του ψηφιακού μετασχηματισμού, ενώ παράλληλα προσφέρονται στους νέους μας σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στο πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής. Συνεχίζουμε καθιστώντας ισότιμη τη διαδρομή της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης μετά το Λύκειο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pinokio
Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες (Σχετικά με τη δημοσκόπηση που θέλει το 64% των δημοσίων υπαλλήλων θέλει να ...καταργηθεί η μονιμότητά τους)
Μήπως τελικά οι δημοσκοπήσεις έχουν ως στόχο να διαμορφώσουν την "κοινή γνώμη" και όχι να καταμετρήσουν τις απόψεις της;
Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες (Σχετικά με τη δημοσκόπηση που θέλει το 64% των δημοσίων υπαλλήλων θέλει να ...καταργηθεί η μονιμότητά τους)