κωπηλασία
Θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος, τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.): προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Κωπηλασίας μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) Ελλάδας, σχολικού έτους 2022-2023.

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.) και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος, τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά (Σχοινιά) Μαραθώνα Αττικής.

Υπεύθυνη_Δήλωση.pdf

Υπόδειγμα_ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ.xlsx

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_ΑΓΩΝΩΝ_ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ.pdf

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βραδινή δίαιτα: Έξι φαγητά για να χάσετε άμεσα βάρος

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα