ypaith
Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2027

Το υπουργείο Παιδείας προχώρησε στην τοποθέτηση νέας εκπαιδευτικού στην κενή θέση του Συμβούλου Εκπαίδευσης Ψυχολόγων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2027. Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Συμβούλους Εκπαίδευσης.

Η τοποθετούμενη Σύμβουλος Εκπαίδευσης υποχρεούται να αναλάβει υπηρεσία μέχρι την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023. Στελέχη της εκπαίδευσης που τοποθετούνται σε θέση Συμβούλου Εκπαίδευσης, θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από κάθε άλλη θέση στελέχους της εκπαίδευσης που κατέχουν.

Δείτε εδώ την απόφαση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntantades
Πανελλαδικά τον Μάρτιο το voucher έως 500 ευρώ για τη φύλαξη παιδιών
Ανοίγει στα τέλη Μαρτίου η πλατφόρμα αιτήσεων – Ποιοι γονείς δικαιούνται την οικονομική ενίσχυση και ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής
Πανελλαδικά τον Μάρτιο το voucher έως 500 ευρώ για τη φύλαξη παιδιών