Υπουργείο Παιδείας - ΥΠΑΙΘ
Όλα τα ονόματα

Με σημερινή απόφαση του υπηρεσιακού γραμματέα του Υπουργείου παιδείας κ.Ιω.Βλάσση, ορίστηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως εξής:

1. ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΜΑΡΙΑ, Πρωτοδίκη Αθηνών, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά της, τη ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, Πρωτοδίκη Αθηνών.

2. ΚΑΛΕΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ελευθερίου, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως Τακτικό Μέλος, με αναπληρώτριά της την ΚΑΡΟΥΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Νικολάου, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

3. ΜΠΟΖΙΚΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Α’ Απονομής Συντάξεων e-ΕΦΚΑ του ΕΦΚΑ, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού , ως Τακτικό Μέλος, με αναπληρώτρια την ΠΕΡΠΙΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Υπηρεσιών Ελέγχου Προϊόντων ΕΟΦ, κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών, με εφεδρικούς τον ΓΙΑΒΑΣΟΠΟΥΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας – Οργανική Μονάδα ΓΝΑ Σισμανόγλειο - 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής και τον ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Προμηθειών και Λειτουργικής Μέριμνας (Δ3) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού.

Επίσης, ορίστηκαν ως μέλη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων οι αιρετοί εκπροσώποι με τους αναπληρωτές τους, οι οποίοι είναι μέλη των Πενταμελών Υπηρεσιακών Συμβουλίων των φορέων αρμοδιότητας του ως άνω Πειθαρχικού Συμβουλίου, ως εξής:

Δείτε το έγγραφο με όλα τα ονόματα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekklisia_thessaloniki.jpg
Απίστευτο βίντεο: Ιερέας δάγκωσε γυναίκα κατά τη Θεία Μετάληψη
«Ο ιερέας προσπάθησε να της βάλει με το ζόρι την όστια στο στόμα, εκείνη έκανε πίσω λέγοντας "όχι, μην το κάνετε αυτό" και προσπάθησε να το πάρει με...
Απίστευτο βίντεο: Ιερέας δάγκωσε γυναίκα κατά τη Θεία Μετάληψη
μαθήτρια Κρήτη
Θρίλερ με τη νεκρή 17χρονη μαθήτρια: Γιατί οι γονείς αποκλείουν αυτοκτονία! Τι αποκαλύπτει η αδελφή της!
Αγανάκτηση στο χωριό της 17χρονης Νικολέτας και με αφορμή την κηδεία της
Θρίλερ με τη νεκρή 17χρονη μαθήτρια: Γιατί οι γονείς αποκλείουν αυτοκτονία! Τι αποκαλύπτει η αδελφή της!