Υπουργείο Παιδείας - ΥΠΑΙΘ
Όλα τα ονόματα

Με σημερινή απόφαση του υπηρεσιακού γραμματέα του Υπουργείου παιδείας κ.Ιω.Βλάσση, ορίστηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως εξής:

1. ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΜΑΡΙΑ, Πρωτοδίκη Αθηνών, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά της, τη ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, Πρωτοδίκη Αθηνών.

2. ΚΑΛΕΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ελευθερίου, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως Τακτικό Μέλος, με αναπληρώτριά της την ΚΑΡΟΥΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Νικολάου, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

3. ΜΠΟΖΙΚΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Α’ Απονομής Συντάξεων e-ΕΦΚΑ του ΕΦΚΑ, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού , ως Τακτικό Μέλος, με αναπληρώτρια την ΠΕΡΠΙΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Υπηρεσιών Ελέγχου Προϊόντων ΕΟΦ, κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών, με εφεδρικούς τον ΓΙΑΒΑΣΟΠΟΥΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας – Οργανική Μονάδα ΓΝΑ Σισμανόγλειο - 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής και τον ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Προμηθειών και Λειτουργικής Μέριμνας (Δ3) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού.

Επίσης, ορίστηκαν ως μέλη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων οι αιρετοί εκπροσώποι με τους αναπληρωτές τους, οι οποίοι είναι μέλη των Πενταμελών Υπηρεσιακών Συμβουλίων των φορέων αρμοδιότητας του ως άνω Πειθαρχικού Συμβουλίου, ως εξής:

Δείτε το έγγραφο με όλα τα ονόματα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Πανελλήνιες 3
Πανελλαδικές 2023: Σχολιασμός των θεμάτων Μαθηματικών ΕΠΑΛ από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία
Σχολιασμός των θεμάτων Μαθηματικών ΕΠΑΛ από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στο πλαίσιο των Πανελλήνιων-Πανελλαδικών εξετάσεων 2023
Πανελλαδικές 2023: Σχολιασμός των θεμάτων Μαθηματικών ΕΠΑΛ από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία