ΥΠΑΙΘ: Αποτελέσματα Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής για την εξεταστική περίοδο 2022.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής (Κ.Π.Π.) εξεταστικής περιόδου 2022, για την πιστοποίηση της γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου, που πραγματοποιήθηκαν στις 27,28,29 και 30 Ιουνίου 2022.

Στις Εξετάσεις υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής 1418 υποψήφιοι. Οι επιτυχόντες σε όλα τα εξεταζόμενα γνωστικά/ψηφιακά αντικείμενα είναι 426.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (https://kpp-mis.cti.gr/kppmis/login).

Οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν εκ νέου για την έκδοση και την χορήγηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής.

Μέχρι την έκδοση και τη χορήγηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής είναι δυνατόν να χορηγούνται στους επιτυχόντες, από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς μέσω της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών εξετάσεων, σχετικές βεβαιώσεις επιτυχίας που θα ισχύουν μέχρι την έκδοση των πιστοποιητικών. Κάθε βεβαίωση και πιστοποιητικό φέρει ειδικό μοναδικό κωδικό, ο οποίος δημιουργείται με κατάλληλο κλειδάριθμο, προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η γνησιότητα τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεχνητη νοημοσυνη
Το σχολείο χωρίς δασκάλους: «καινοτομία» ή εκπαιδευτική δυστοπία;
Μια σχολική αίθουσα χωρίς πίνακα, χωρίς βιβλία, χωρίς δάσκαλο. Μόνο οθόνες, ακουστικά και ένας ψηφιακός «μέντορας» τεχνητής νοημοσύνης. Είναι αυτό το...
Το σχολείο χωρίς δασκάλους: «καινοτομία» ή εκπαιδευτική δυστοπία;
προαύλιο με μαθητές
Σχολείο χτισμένο πάνω σε μπαζωμένο ρέμα δίπλα στον Ηλεκτρικό — Νέες εικόνες προκαλούν ανησυχία
Βίντεο αποκαλύπτει την περίπτωση του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας και τον κίνδυνο από τις παλιές παρεμβάσεις στα ρέματα
Σχολείο χτισμένο πάνω σε μπαζωμένο ρέμα δίπλα στον Ηλεκτρικό — Νέες εικόνες προκαλούν ανησυχία
εκπαιδευτικοί
Έκθεση ΟΟΣΑ: Πόσο υπολείπονται οι μισθοί των Ελλήνων εκπαιδευτικών σε σχέση με τους μισθούς των εκπαιδευτικών άλλων χωρών
Πώς αποτυπώνονται οι μισθοί των εκπαιδευτικών στην έκθεση του ΟΟΣΑ - Συγκριτικά δεδομένα
Έκθεση ΟΟΣΑ: Πόσο υπολείπονται οι μισθοί των Ελλήνων εκπαιδευτικών σε σχέση με τους μισθούς των εκπαιδευτικών άλλων χωρών