Στο πλαίσιο της 6ης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, θα πραγματοποιηθεί η εβδομάδα Αφρικής-Ευρώπης, η οποία αποσκοπεί στη διασύνδεση νέων από τις δύο ηπείρους, μέσω διαφόρων εκδηλώσεων.
Ειδικότερα, η ενότητα "Νεολαία" της εβδομάδας Αφρικής-Ευρώπης θα φέρει σε επαφή νέους από την Αφρική, την Ευρώπη και τη διασπορά, προκειμένου να συμβάλουν στο μέλλον της συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αφρικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων πριν από την έναρξη της Εβδομάδας (7 Φεβρουαρίου) και εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Ημέρας Νεολαίας (14 Φεβρουαρίου). Όλες οι συνεδριάσεις θα είναι υπό την καθοδήγηση των νέων και θα περιλαμβάνουν ανταλλαγές απόψεων με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, για την ενίσχυση της φωνής των νέων και την προώθηση της ουσιαστικής τους συμμετοχής.
Ενδεικτικά θέματα: συμμετοχή και ενδυνάμωση των νέων, κλιματική αλλαγή και πράσινη μετάβαση, διακυβέρνηση, ειρήνη και ασφάλεια, υγεία και ευημερία.
Πληροφορίες για συμμετοχή και ενδεχόμενη εγγραφή μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική σελίδα:
https://eu.eventscloud.com/ereg/newreg.php?eventid=200236924
ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ