Thumbnail
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας» των ΕΠΑ.Λ. περιόδου 2021-2022

Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 21-10-2021 οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης δημοσίευσαν «Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας περιόδου 2021-2022» που συμπεριλαμβάνει τις ειδικότητες και τα ΕΠΑ.Λ. στα οποία σχεδιάζεται να υλοποιηθεί Μεταλυκειακό έτος - Τάξη μαθητείας για την περίοδο 2021-2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις επισυνάπτοντας τα δικαιολογητικά τους, από την Παρασκευή 22-10-2021 μέχρι και το Σάββατο 30-10-2021 και ώρα 19.00, στο Πληροφοριακό Σύστημα Μαθητείας, στη διεύθυνση: e-mathiteia.minedu.gov.gr.  

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων περιγράφεται αναλυτικά στην αρχική σελίδα του Πληροφοριακού Συστήματος, όπου είναι αναρτημένες και οι αντίστοιχες προσκλήσεις των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόγραμμα οκρωμοσιών Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών φοιτητών
Πρόγραμμα Ορκωμοσιών Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών Φοιτητών Ιονίου Πανεπιστημίου περιόδου Δεκεμβρίου 2025 σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόγραμμα οκρωμοσιών Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών φοιτητών
Κυριακή Γρίβα
Κυριακή Γρίβα: Ελεύθερη με όρους η επόπτρια του ΑΤ Αγίων Αναργύρων – «Δεν αντιλήφθηκα να υπάρχει κάποιος κίνδυνος»
Γυναικοκτονία: Ελεύθερη η επόπτρια του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων μετά την απολογία της – Οι ευθύνες της μοιραίας νύχτας για την Κυριακή Γρίβα
Κυριακή Γρίβα: Ελεύθερη με όρους η επόπτρια του ΑΤ Αγίων Αναργύρων – «Δεν αντιλήφθηκα να υπάρχει κάποιος κίνδυνος»