Υπουργείο Παιδείας 0

Πρόγραμμα Διδακτικής της Τουρκικής γλώσσας στο ΕΚΠΑ

ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έναρξη του Προγράμματος Διδακτικής της Τουρκικής του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη λήψη Πιστοποιητικού Διδακτικής Επάρκειας για τη διδασκαλία της Τουρκικής

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Διδακτικής της Τουρκικής του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη λήψη Πιστοποιητικού Διδακτικής Επάρκειας για τη διδασκαλία της Τουρκικής ως ξένης γλώσσας σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε πτυχιούχους του Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει το ήδη λειτουργούν Πρόγραμμα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας του Τμήματος (ίσο με 30 ECTS), είτε έχουν παρακολουθήσει μέρος αυτού.

Οι πτυχιούχοι του Τμήματος που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον στο παρελθόν και εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση του προγράμματος παρακαλούνται να επανέλθουν με αίτησή τους στο e-mail  της Γραμματείας [email protected] , συνυποβάλλοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2021.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

υπουργείο παιδείας