ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Σύμβαση 1,1 εκ.€ για Υποστήριξη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ Παιδείας
Κατακύρωση Διεθνούς Διαγωνισμού: Σε ποιες εταιρείες ανατίθεται η εκτέλεση του έργου

Με σημερινή απόφαση της υπουργού Παιδείας, κατακυρώθηκαν στην Ένωση Εταιρειών «DIADIKASIA BUSINESS CONSULTING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και B & F ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (DBC – B&F) τα αποτελέσματα του Ανοικτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού «Σύμβουλος Υποστήριξης της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΠΕΘ, Τομέα Παιδείας» με αρ. συστήματος Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. 110028.

Με την προαναφερθείσα απόφαση ανατίθεται στην Ένωση Εταιρειών «DBC – B&F» η εκτέλεση του έργου όπως περιγράφεται αναλυτικά στο με αρ. πρωτ. 1782/21-4-2021 (ΑΔΑΜ: 21PROC008504437) αναλυτικό Τεύχος Διακήρυξης του Ανοικτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού «Σύμβουλος Υποστήριξης της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΠΕΘ, Τομέα Παιδείας». Η κατακύρωση του Διαγωνισμού έγινε στο ποσό των οκτακοσίων ογδόντα μίας χιλιάδων, τετρακοσίων ευρώ (881.400,00 €) πλέον Φ.Π.Α. διακοσίων έντεκα χιλιάδων, πεντακοσίων τριάντα έξι ευρώ (211.536,00 €) ήτοι συνολικού ποσού ενός εκατομμυρίου, ενενήντα δύο χιλιάδων εννιακοσίων τριάντα έξι ευρώ (1.092.936,00€)

Για την εκτέλεση του έργου έχουν εφαρμογή οι διατάξεις περί δημοσίων συμβάσεων, το τεύχος Διακήρυξης του διαγωνισμού και εν γένει το θεσμικό πλαίσιο το οποίο μνημονεύεται σ’ αυτή ή στο οποίο αυτή παραπέμπει, καθώς και η τεχνική και οικονομική προσφορά σας, με Α/Α προσφοράς συστήματος 223311.

Κατόπιν των ανωτέρω, προσκαλείστε να προσέλθετε εντός είκοσι (20) ημερών από τη λήψη της παρούσας στην έδρα της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ, Τομέα Παιδείας (γραφείο 1036, 1ος όροφος) για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, προσκομίζοντας: - την προβλεπόμενη εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης, σύμφωνα με το άρθρο 4.1 της Διακήρυξης.

Δείτε εδώ την απόφαση κατακύρωσης

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Άγριος Ξυλοδαρμός μαθητή με σιδερογροθιά στην Καλλιθέα - Στο Παίδων ο μαθητής

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Αξιολόγηση: Κεραμέως και Κόπτσηδες επελαύνουν - Καθήκον η αντίσταση!
«Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και να πάρει τώρα ακόμα πιο μαζικά και καθολικά χαρακτηριστικά - Δεν υπάρχει...
Αξιολόγηση: Κεραμέως και Κόπτσηδες επελαύνουν - Καθήκον η αντίσταση!
polytexneio kritis
Πολυτεχνείο Κρήτης-Φοιτητές: «Διαστρεβλώσεις και συκοφαντίες» από την κοσμητεία του ΗΜΜΥ
«Η Κοσμητεία του ΗΜΜΥ προχώρησε στη δημοσίευση μιας ανακοίνωσης η οποία βρίθει διαστρεβλώσεων και συκοφαντικών διατυπώσεων σε βάρος των φοιτητών, του...
Πολυτεχνείο Κρήτης-Φοιτητές: «Διαστρεβλώσεις και συκοφαντίες» από την κοσμητεία του ΗΜΜΥ
Αξιολόγηση σχολικών μονάδων: Υφίστανται οι προϋποθέσεις;
«Εφόσον το ζητούμενο είναι να αξιολογηθεί η σχολική μονάδα ως προς το εκπαιδευτικό της έργο, αυτονόητη είναι η προϋπόθεση της εξασφάλισης όλων...
Αξιολόγηση σχολικών μονάδων: Υφίστανται οι προϋποθέσεις;
sxoleio aithousa tsantes
Αξιολόγηση - Νέα Εγκύκλιος: Παράταση μέχρι 12 Νοεμβρίου για υποβολή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ
Εγκύκλιος Κόπτση για παράταση υποβολής αξιολόγησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ
Αξιολόγηση - Νέα Εγκύκλιος: Παράταση μέχρι 12 Νοεμβρίου για υποβολή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ