upourgeio
Με απόφαση Κεραμέως εγκρίθηκε η  ανάληψη υποχρέωσης συνολικού ποσού 2.478.000,00 € για υπηρεσίες φύλαξης 3 ετών

Ποσό 826.000 ευρώ το χρόνο, πληρώνει το υπουργείο Παιδείας μόνο για υπηρεσίες φύλαξης των εγκαταστάσεών του, όπως προκύπτει από απόφαση που υπέγραψε σήμερα η κ.Νίκη Κεραμέως για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού υπηρεσιών φύλαξης για την επόμενη τριετία.

Συγκεκριμένα, με την απόφαση εγκρίθηκε η  ανάληψη υποχρέωσης συνολικού ποσού δύο εκατομμυρίων τετρακοσίων εβδομήντα οχτώ χιλιάδων ευρώ (2.478.000,00 €) με ΦΠΑ που θα βαρύνει τον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τα οικονομικά έτη 2022, 2023 & 2024, όπως περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα, σε βάρος του λογαριασμού 2420911001 «Έξοδα για υπηρεσίες φύλαξης», του Ειδικού Φορέα 1019-501-0000000, για την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων με προσυμβατικό έλεγχο, για την επιλογή αναδόχου με σκοπό την κάλυψη των υφιστάμενων πραγματικών αναγκών φύλαξης των κτιρίων του Υ.ΠΑΙ.Θ.(κτίριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Μαρούσι, εγκαταστάσεις του Υ.ΠΑΙ.Θ. στον Άγιο Ανδρέα δήμου Μαραθώνα και εγκαταστάσεις του Υ.ΠΑΙ.Θ. στο Νέο Φάληρο) ούτως ώστε να διασφαλισθούν οι απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας των εργαζομένων και των επισκεπτών.

Η δαπάνη δηλαδή θα επιβαρύνει τα έτη 2021 (3 μήνες με απόφαση ανάληψης), 2022, 2023 & 2024 (δικαίωμα προαίρεσής)

1.jpg

Δείτε την απόφαση 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mera25.jpg
ΜέΡΑ25: «Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ φέρνουν τον όλεθρο σε όλη τη Μέση Ανατολή»
Το κόμμα καταγγέλλει τις αεροπορικές επιθέσεις στο Ιράν και καλεί την κυβέρνηση να κρατήσει τη χώρα μακριά από στρατιωτικές συγκρούσεις
ΜέΡΑ25: «Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ φέρνουν τον όλεθρο σε όλη τη Μέση Ανατολή»
εκπα σίσσυ χατζηχρήστου
Η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Σίσσυ Χατζηχρήστου σε εκδήλωση του alfavita για γονείς και εκπαιδευτικούς στα Νότια
Δύο καθηγητές του ΕΚΠΑ, η Σίσσυ Χατζηχρήστου και ο Πέτρος Ρούσσος θα μιλήσουν σε εκδήλωση του alfavita.gr στο δημαρχείο της Βούλας στις 3 Μαρτίου
Η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Σίσσυ Χατζηχρήστου σε εκδήλωση του alfavita για γονείς και εκπαιδευτικούς στα Νότια