synantisi
Συνάντηση εργασίας του υφυπουργού και του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης με τον Πρύτανη του ΠΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 27 Απριλίου 2021, συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μεταξύ του Υφυπουργού Παιδείας κ. Α. Συρίγου, του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Α. Δημητρόπουλου, του Δημάρχου Φυλής κ. Χ. Παππού και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δήμου Φυλής κ. Σ. Πουλή παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Π. Καλδή.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξέταση της πορείας δημιουργίας Φοιτητούπολης στο Πάρκο Πόλης του Δήμου Φυλής. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας εξέφρασε την ένθερμη υποστήριξή της στο έργο αυτό, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες φοιτητικής στέγασης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και θα συμβάλλει πολύπλευρα στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Ο Πρύτανης ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την αμέριστη στήριξη στις προσπάθειες του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθώς και τον Δήμαρχο Φυλής για όλες τις ενέργειές του και την οραματική του έμπνευση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πρωινό
Πρωινό για υγιή εγκέφαλο: Τι να τρως για καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου
Με αυτές τις επιλογές, το πρωινό σου μπορεί να γίνει το ισχυρό «όπλο» για έναν υγιή εγκέφαλο και μια γεμάτη ενέργεια μέρα.
Πρωινό για υγιή εγκέφαλο: Τι να τρως για καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου
ΖΑΧΑΡΑΚΗ
Τα ονόματα πόσων αναπληρωτών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, στην Α΄ φάση προσλήψεων
«Κλείδωσε» η ημερομηνία της πράξης ανάληψης καθηκόντων των  αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Τα ονόματα πόσων αναπληρωτών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, στην Α΄ φάση προσλήψεων