Εισαγωγή στα ΑΕΙ: Συμπληρωματικά αποτελέσματα των υποψηφίων από πληγείσες περιοχές
Η εγγραφή των επιτυχόντων θα γίνει από Τρίτη 3-3-2020 μέχρι και Παρασκευή 6-3-2020 χωρίς τη διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής

Ανακοίνωση συμπληρωματικών αποτελεσμάτων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των υποψηφίων περιοχών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ελέγχου και επιλογής για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, οι οποίοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2019, κατοικούν μονίμως στις πληγείσες περιοχές που ορίζονται στην με αριθμ. Φ.253.2/146490/A5/20-9-2019 (ΦΕΚ 3557 Β΄/2019) Υπουργική Απόφαση και υπέβαλαν αίτηση – δήλωση συμμετοχής σε λύκειο άλλης περιοχής ή σε άλλη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι αυτοί από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα μπορούν να βρίσκουν το Τμήμα/Σχολή επιτυχίας τους στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η εγγραφή αυτών των επιτυχόντων θα γίνει από Τρίτη 3-3-2020 μέχρι και Παρασκευή 6-3-2020 χωρίς τη διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής. Οι επιτυχόντες για την εγγραφή και την ταυτοποίηση θα απευθύνονται κατευθείαν στα Τμήματα/Σχολές επιτυχίας, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και όσα τυχόν συμπληρωματικά  δικαιολογητικά ζητήσουν  οι Γραμματείες των Τμημάτων/Σχολών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χτυπήθηκε ελικόπτερο των ΗΠΑ στο Ιράν
Ιράν: Διασώθηκε ένας πιλότος του F-15 εν μέσω πυρών – Χτυπήθηκε αμερικανικό ελικόπτερο
Οι ΗΠΑ διέσωσαν τον έναν από τους δύο πιλότους - Ανθρωποκυνηγητό στο Ιράν για τον δεύτερο με υποσχέσεις για «πολύτιμα βραβεία»
Ιράν: Διασώθηκε ένας πιλότος του F-15 εν μέσω πυρών – Χτυπήθηκε αμερικανικό ελικόπτερο
Open Days 2026 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Από την πρώτη επαφή στο επόμενο βήμα
Open Days 2026 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Από την πρώτη επαφή στο επόμενο βήμα
Τριήμερο δράσεων και εργαστηρίων σε Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα για τους μελλοντικούς φοιτητές
Open Days 2026 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Από την πρώτη επαφή στο επόμενο βήμα
Με απόλυτη επιτυχία η γιορτή των Μαθηματικών στην Αγιά - Παρουσία κορυφαίων επιστημόνων
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ
Η Αγιά στο επίκεντρο της επιστήμης: Μαθητές και κορυφαίοι ακαδημαϊκοί συναντήθηκαν σε μια γιορτή γνώσης και πολιτισμού
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ