kerameos arta
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
H υπουργός επισκέφθηκε σχολεία της περιοχής και συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης

Το Νομό Άρτας επισκέφθηκε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο προγράμματος περιοδειών στην Περιφέρεια.

Η Υπουργός επισκέφθηκε διαδοχικά και συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και φοιτητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας, του 3ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), του 2ου Γενικού Λυκείου και των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην πόλη της Άρτας.

Παράλληλα, η Υπουργός είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει εκτενώς για εκπαιδευτικά θέματα με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Αρταίων, κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, την Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά, κα. Ροζίνα Βαβέτση, τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων, κ. Χρήστο Χασιάκο και τον Δήμαρχο Γεωργίου Καραϊσκάκη, κ. Περικλή Μίγδο.

Η Υπουργός συναντήθηκε επίσης με τον Μητροπολίτη Άρτας, κ. Καλλίνικο.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία, η κα Κεραμέως δήλωσε:

«Πραγματοποιήσαμε μία εξαιρετικά παραγωγική περιοδεία στο Νομό της Άρτας. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με δεκάδες μαθητές και φοιτητές, να ακούσω τις προσδοκίες και τους προβληματισμούς τους, να συναντήσω εξαίρετους εκπαιδευτικούς, ανθρώπους που υπερβαίνουν εαυτόν, που βρίσκονται στο προσκήνιο του δημόσιου σχολείου και πανεπιστημίου. Να ενημερωθώ για τα ζητήματα και να ανταλλάξω απόψεις με στελέχη της αυτοδιοίκησης, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου και Δημάρχους που αντιμετωπίζουν προκλήσεις της καθημερινότητας από την πρώτη γραμμή. Βρισκόμαστε κοντά στους δασκάλους, καθηγητές, μαθητές και φοιτητές. Στο πλευρό των συμπολιτών μας. Και δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Παιδεία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

foto_education_notebook_phone_alfavita.jpg
Μετατάξεις εκπαιδευτικών: «Άνοιγμα» για αποσπασμένους πενταετίας σε ΑΕΙ και εποπτευόμενους φορείς
Οδηγίες για Μετατάξεις αποσπασμένων εκπαιδευτικών στους Φορείς Ανώτατης Εκπαίδευσης
Μετατάξεις εκπαιδευτικών: «Άνοιγμα» για αποσπασμένους πενταετίας σε ΑΕΙ και εποπτευόμενους φορείς
Καφές
Καφές και σπλαχνικό λίπος: Ποιά είναι η σωστή κατανάλωση;
Ορισμένα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι ο σκέτος καφές μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά, υπό την προϋπόθεση ότι καταναλώνεται χωρίς ζάχαρη,...
Καφές και σπλαχνικό λίπος: Ποιά είναι η σωστή κατανάλωση;
harvard_university
Πώς να προετοιμαστείς για τις εξετάσεις, σύμφωνα με το Harvard!
Η σωστή οργάνωση και η κατάλληλη ψυχολογική στάση μπορούν να κάνουν τη διαφορά, βοηθώντας σε να ανταποκριθείς με σιγουριά και καθαρό μυαλό.
Πώς να προετοιμαστείς για τις εξετάσεις, σύμφωνα με το Harvard!