Νέα εκπρόσωπος του Προγράμματος PISA του ΟΟΣΑ μετά την παραίτηση Τσίρμπα
Η κα. Σοφιανοπούλου έχει αναλάβει τα καθήκοντά της καθώς ήδη βρίσκεται στη Μπανγκόκ στη συνάντηση του «Διεθνούς Προγράμματος PISA για την αξιολόγηση των μαθητών

Η Καθηγήτρια κα Χρύσα Σοφιανοπούλου αναλαμβάνει την άμισθη θέση της εκπροσώπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στη Διοικούσα Επιτροπή και τη θέση της Εθνικής Διαχειρίστριας του Προγράμματος PISA του Ο.Ο.Σ.Α. μετά από την παραίτηση του Λέκτορα κ. Ιωάννη Τσίρμπα, την οποία και έκανε δεκτή η Υπουργός κα. Νίκη Κεραμέως.

Η κα Χρύσα Σοφιανοπούλου είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Ανάλυσης Εκπαιδευτικής Επίδοσης και Πληροφορικής Κατάρτισης του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Το Υπουργείο στηρίζει τις ενέργειες και τα προγράμματα του οργανισμού PISA συμμετέχοντας ενεργά σε αυτά. Η κα. Σοφιανοπούλου έχει αναλάβει τα καθήκοντά της καθώς ήδη βρίσκεται στη Μπανγκόκ στη συνάντηση του «Διεθνούς Προγράμματος PISA για την αξιολόγηση των μαθητών».

 

Δείτε εδώ για την παραίτηση του Ιωάννη Τσίρμπα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επισιτιστικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ
«Πόλεμος» στο ΤΕΒΑ: ΟΠΕΚΑ και Περιφέρειες αλληλοκατηγορούνται για το νέο voucher τροφίμων
Δικαστικά «μπλόκα» σε διαγωνισμούς, καταγγελίες για ανεπάρκεια και χιλιάδες άποροι που παραμένουν χωρίς πακέτα τροφίμων από το 2023
«Πόλεμος» στο ΤΕΒΑ: ΟΠΕΚΑ και Περιφέρειες αλληλοκατηγορούνται για το νέο voucher τροφίμων
Αλέξης Τσίπρας
7 προτάσεις του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα για την «Ενεργειακή Δημοκρατία»
Η πρόταση του Ινστιτούτου δεν περιορίζεται σε διαπιστώσεις, αλλά αναπτύσσεται σε επτά συγκεκριμένους άξονες που στοχεύουν στην αποδόμηση των...
7 προτάσεις του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα για την «Ενεργειακή Δημοκρατία»
Πρύτανης ΓΠΑ Σπύρος Κίντζιος
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Τα συμπεράσματα της Ημερίδας «Πώς διαμορφώνεται η τιμή στην αλυσίδα του τροφίμου - Προτάσεις για Δίκαιη Τιμή»
Πρύτανης Σπύρος Κίντζιος: «Χρειαζόμαστε σοβαρή επένδυση σε εργαστήρια ελέγχου – Η ιχνηλασιμότητα δεν μόνο θέμα ετικέτας»
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Τα συμπεράσματα της Ημερίδας «Πώς διαμορφώνεται η τιμή στην αλυσίδα του τροφίμου - Προτάσεις για Δίκαιη Τιμή»