Προσοχή! Η νέα απάτη με τα κινητά που βάζει στο στόχαστρο τους οδηγούς

Υπουργείο Παιδείας 0

ΥΠΠΕΘ: Οι Διευθυντές των Μουσικών δέχθηκαν να καταθέσουν πρόταση για το νέο θεσμικό πλαίσιο

mousika 1280
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνάντηση με τον Κώστα Γαβρόγλου

Συνάντηση με τους Διευθυντές των Μουσικών Σχολείων είχε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους σχετικά με την πορεία των Μουσικών Σχολείων.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζει την παιδαγωγική και καλλιτεχνική προσφορά των σχολείων αυτών, γι’ αυτό και συνεχίζει να ιδρύει νέα σχολεία και να υποστηρίζει όσο είναι εφικτό τα υπάρχοντα, διαθέτοντας κάθε χρόνο περισσότερες πιστώσεις για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Η εμπειρία τριάντα χρόνων λειτουργίας των Μουσικών Σχολείων έχει καταδείξει την ανάγκη αλλαγής του θεσμικού πλαισίου, ώστε να συνεχιστεί η ανάπτυξή τους και η επιτυχής τους λειτουργία στις σημερινές συνθήκες.

Οι Διευθυντές έκαναν δεκτή την πρόταση του Υπουργού Παιδείας να καταθέσουν μία κοινή πρόταση για το νέο θεσμικό πλαίσιο η οποία θα συζητηθεί σε επόμενη συνάντηση.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

υπουργείο παιδείας