Thumbnail
Παράταση υποβολής αιτήσεων για τον Β΄κύκλο του Προγράμματος Διδακτικής Ξένων Γλωσσών «ΠΡΟΧΩΡΩ» του ΕΚΠΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται η παράταση υποβολής αιτήσεων για το Β΄ κύκλο του προγράμματος  Διδακτικής Ξένων Γλωσσών « ΠΡΟΧΩΡΩ» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΦΕΚ 620/τ Β’/23-2-2018) έως 12/1/2019.

Όσοι πολίτες κατέθεσαν αίτηση για χορήγηση επάρκειας διδασκαλίας σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών από 26-3-2014 έως και 8-2-2017 στο ΥΠΠΕΘ και πληρούσαν τις οριζόμενες με σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις προϋποθέσεις, μπορούν να αποκτήσουν επάρκεια εφόσον παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα  Διδακτικής των Ξένων Γλωσσών που προσφέρεται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σημειώνεται ότι το Πρόγραμμα  Διδακτικής των Ξένων Γλωσσών θα λειτουργήσει μόνο κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 μετά τη λήξη του οποίου το Πρόγραμμα δε θα παρέχεται πλέον.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν τον ιστότοπο του Προγράμματος http://rcel.enl.uoa.gr/pdxg/  για να  υποβάλλουν αίτηση για την εγγραφή τους στο πρόγραμμα.

Για ενημέρωση και υποβολή αιτήσεων πιέστε εδώ.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζωη
«Θερμό επεισόδιο» Κωνσταντοπούλου-Υψηλάντη-Γεωργαντά με βαρείς χαρακτηρισμούς στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
«Πεδίο μάχης» η Επιτροπή Δεοντολογίας
«Θερμό επεισόδιο» Κωνσταντοπούλου-Υψηλάντη-Γεωργαντά με βαρείς χαρακτηρισμούς στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ
Η παρασκηνιακή συμπόρευση ΠΑΣΟΚ και Παναγόπουλου - Οι διαρροές για ρήξη πήγαν περίπατο
Η αναδίπλωση της Χαριλάου Τρικούπη και το τέλος των σεναρίων για «νέα παράταξη»
Η παρασκηνιακή συμπόρευση ΠΑΣΟΚ και Παναγόπουλου - Οι διαρροές για ρήξη πήγαν περίπατο