Thumbnail
Με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ Τάσο Ταστάνη συναντήθηκε σήμερα η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη, για θέματα που αφορούν το «Μεταλυκειακό Έτος -Τάξη Μαθητείας» στην Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Ο Πρόεδρος τόνισε ότι ο Οργανισμός ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και πως στον ΟΑΣΑ ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο εκπαίδευσης 30 μαθητές/τριες, με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές και οι μαθήτριες εκπαιδεύτηκαν σε διάφορα αντικείμενα του Οργανισμού και όπως τόνισε ο κ. Ταστάνης, προσέφεραν ουσιαστική βοήθεια στη λειτουργία του. Τούτων δοθέντων, εξέφρασε το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει και φέτος στο Πρόγραμμα, με περισσότερες θέσεις.

Η Υφυπουργός από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Πρόεδρο που από την πρώτη στιγμή συμμετείχε στο Πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της εκπαίδευσης και κατάρτισης των μαθητών/τριών σε εργασιακά περιβάλλοντα όπως αυτό που προσφέρει ο ΟΑΣΑ, ώστε να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους.

Κλείνοντας, η κ. Τζούφη δήλωσε ότι θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή, προκειμένου να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία με τον Οργανισμό.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paidia-goneis-mitera.jpg
Γονείς και διαζύγιο: Οδηγός για συναισθηματική στήριξη των παιδιών - Ενημερωτική συνάντηση στη Λάρισα
Έκτη ενημερωτική συνάντηση για την Ακαδημία Γονέων της ΠΔΕ Θεσσαλίας
Γονείς και διαζύγιο: Οδηγός για συναισθηματική στήριξη των παιδιών - Ενημερωτική συνάντηση στη Λάρισα
Νίκος Φαραντούρης
Φαραντούρης: «Όλοι με καλοδέχτηκαν στο ΠΑΣΟΚ» - «Με διέγραψαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν με ήθελαν»
Από την Κουμουνδούρου στη Χαριλάου Τρικούπη: Το παρασκήνιο της μετακίνησης του ευρωβουλευτή
Φαραντούρης: «Όλοι με καλοδέχτηκαν στο ΠΑΣΟΚ» - «Με διέγραψαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν με ήθελαν»