Η κατάθεση αίτησης – δήλωσης προτίμησης είναι υποχρεωτική για όσους εκπαιδευτικούς μετατέθηκαν στη Δ΄ Αθήνας.
Εφιστούμε την προσοχή στη σωστή συμπλήρωση όλων των πεδίων. Οι εκπαιδευτικοί που ήρθαν φέτος με μετάθεση στη Δ΄ Αθήνας να συμπληρώσουν όλα τα πεδία.
Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν μέχρι 20 σχολεία.
Μετά την οριστικοποίηση της αίτησης δεν θα γίνεται δεκτή καμία αλλαγή προτίμησης των σχολείων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ Δ΄ Αθήνας.
Οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04 μπορούν να δηλώσουν και σχολεία με οργανικό κενό άλλης ειδικότητας. Σε περίπτωση που τα κενά μιας ειδικότητας δεν καλυφθούν, θα τοποθετηθούν, όπου είναι εφικτό, εκπαιδευτικοί άλλων ειδικοτήτων του κλάδου ΠΕ04, σύμφωνα με τις δηλώσεις προτίμησής τους.
Συνημμένα: Επεξηγήσεις στους πίνακες οργανικών κενών
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΧΡ. ΒΑΡΕΛΑΣ
Αναλυτικός πίνακας οργανικών κενών και πλεονασμάτων
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ