Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υπουργείο Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους φοιτητές που είχαν υποβάλει ένσταση (αίτηση θεραπείας) επί των αποτελεσμάτων των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών ότι η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων έχει οριστικά ολοκληρωθεί από την Επιτροπή των Ενστάσεων και οι κυρωτικοί πίνακες έχουν σταλεί στα Ιδρύματα.

Ενημερώνει επίσης όσους αιτήθηκαν κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή στην αρμόδια Επιτροπή της παρ. 9 του άρθρου 21 του ν. 4332/2015 ότι η Επιτροπή των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών, ως διαρκής επιτροπή, εξετάζει τα αιτήματα που υποβάλλονται σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου και ανακοινώνει τα αποτελέσματα σταδιακά, μετά την εξέταση των αντίστοιχων φακέλων. Η Επιτροπή των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών έχει ολοκληρώσει την επανεξέταση όσων ενστάσεων υποβλήθηκαν έως τις 17/3/2016, με συμπληρωματικά δικαιολογητικά, εκδίδοντας αποτελέσματα στις 21/3/2016.

Κατόπιν τούτων, όλοι οι ως άνω ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των αιτήσεών τους κάνοντας χρήση των κωδικών τους στην ειδική εφαρμογή μετεγγραφών (https://transfer.it.minedu.gov.gr) ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (www.minedu.gov.gr).

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρεθ
Γιορτή Φυσικών Επιστημών 2026: Η δημιουργική σύμπραξη Επιστήμης και Τέχνης από τα σχολεία του Ρεθύμνου
Ρέθυμνο: Όταν η Χημεία της θάλασσας γίνεται Τέχνη στη Γιορτή Φυσικών Επιστημών 2026
Γιορτή Φυσικών Επιστημών 2026: Η δημιουργική σύμπραξη Επιστήμης και Τέχνης από τα σχολεία του Ρεθύμνου
Εκπαιδευτικοί
Αναθεώρηση του ΦΕΚ ζητούν οι εκπαιδευτικοί: Να διδάσκουν την Ιστορία Β΄ Γυμνασίου και Β΄ Λυκείου οι καθηγητές Ξένων Γλωσσών
Γιατί οι ξενόγλωσσοι κλάδοι είναι καταλληλότεροι για τη Μεσαιωνική και Νεότερη Ιστορία
Αναθεώρηση του ΦΕΚ ζητούν οι εκπαιδευτικοί: Να διδάσκουν την Ιστορία Β΄ Γυμνασίου και Β΄ Λυκείου οι καθηγητές Ξένων Γλωσσών
χαμο
Ανατολική Αττική: Ένας χρόνος γόνιμης συνεργασίας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τα μετρήσιμα αποτελέσματα της σύμπραξης ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής και «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ανατολική Αττική: Ένας χρόνος γόνιμης συνεργασίας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»