Έκτακτο επίδομα παιδιού: Πληρωμή έως 450 ευρώ πριν τελειώσει ο Αύγουστος – Οι δικαιούχοι

Υπουργείο Παιδείας 0

Διάθεση εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών

Απόφαση 146606/ΓΓ4/18-9-2015 (ΦΕΚ 2064/Β/18-9-2015) του Υπουργείου Παιδείας Αποφασίζουμε:

α) Την ολική ή μερική διάθεση εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών.

β) Τα δημόσια ΙΕΚ που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, υποβάλλουν αναλυτικό σχετικό αίτημα (ειδικότητα, διδακτικές ώρες κ.λπ.) στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή αρμοδιότητας της οποίας βρίσκεται η έδρα του ΔΙΕΚ με κοινοποίηση στη αντίστοιχη Περιφερειακή Διεύθυνση Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης, για διάθεση εκπαιδευτικού προσωπικού σύμφωνα με την απόφαση έγκρισης ειδικοτήτων ΔΙΕΚ της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

γ) Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αποστέλλουν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης καταστάσεις εκπαιδευτικών που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο, αναφέροντας ονοματεπώνυμο, κλάδο/ειδικότητα και ώρες προς συμπλήρωση.

δ) Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης μετά από έλεγχο εισηγούνται στη Διεύθυνση Διοίκησης Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τους εκπαιδευτικούς και τις ώρες προς διάθεση.

ε) Η διάθεση γίνεται με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων

Ανοίξτε το ΦΕΚ σε Pdf  ΕΔΩ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

υπουργείο παιδείας