Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

ΣΧΕΤ.: παρ. 1 και 5 του άρθρου 82 του ν. 4172/2013 (Α’ 167)


Σε συνέχεια της υπ’ αριθ. πρωτ. 120886/Γ2/03-09-2013 εγκυκλίου και κατόπιν ερωτημάτων που έχουν τεθεί στην υπηρεσία μας, σας διευκρινίζουμε ότι κατά το σχολικό έτος 2013-2014 στους μαθητές της Β΄ τάξης ημερησίου και Β΄ τάξης εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου δεν παρέχεται η δυνατότητα επιλογής του Τομέα «Υγείας και Πρόνοιας».
Μαθητές που έχουν εγγραφεί στη Β΄ Τάξη ημερησίου ή εσπερινού ΕΠΑ.Λ. και έχουν ήδη επιλέξει τον ανωτέρω τομέα καλούνται έως τις 30-09-2013 να επιλέξουν εκ νέου μεταξύ των λειτουργούντων στη Β΄ Τάξη των ΕΠΑ.Λ. τομέων.

 

didefth.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko_astinomia
Επιθέσεις σε σπίτια φοιτητών, περιστατικά με ρίψεις χλωρίνης και χημικών!
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι φοιτητές βλέπουν την ιδιωτικότητά τους και τα προσωπικά τους δεδομένα να παραβιάζονται από αυθαίρετες και απρόβλεπτες...
Επιθέσεις σε σπίτια φοιτητών, περιστατικά με ρίψεις χλωρίνης και χημικών!
norbigia
Η πόλη στον Αρκτικό Κύκλο όπου ο θάνατος και η γέννηση απαγορεύονται
Στο βορειότερο άκρο της Νορβηγίας, εκεί που ο παγετός είναι διαρκής και η νύχτα μπορεί να κρατήσει μήνες, βρίσκεται το Λόνγκγιαρμπιεν, μια πόλη στο...
Η πόλη στον Αρκτικό Κύκλο όπου ο θάνατος και η γέννηση απαγορεύονται
μπριζόλα
Πώς να ετοιμάσετε μια ζουμερή και γευστική μπριζόλα στο τηγάνι
Η μπριζόλα flank είναι ένα άπαχο, αλλά εξαιρετικά γευστικό κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος. Παρότι θα ανέδειχνε ακόμη περισσότερο τη νοστιμιά της με μια...
Πώς να ετοιμάσετε μια ζουμερή και γευστική μπριζόλα στο τηγάνι