Εκπαίδευση στον Τύπο 0

Κατάληψη στο δημαρχείο Ιωαννίνων για τις φοιτητικές εστίες

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κατάληψη

Υπό κατάληψη είναι από το πρωί το δημαρχείο Ιωαννίνων από το σύνολο εστιακών φοιτητών, οι οποίοι διεκδικούν την επίλυση των προβλημάτων που έχουν στο ζήτημα της στέγασης.

Οι φοιτητές πριν από μία εβδομάδα είχαν κάνει και παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το ζήτημα και είχαν αποσπάσει την υπόσχεση ότι ο δήμος θα κινηθεί υποστηρικτικά, με πολιτική παρέμβαση, προς την επίλυση των θεμάτων που τους απασχολούν.

Ο δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, επισήμανε πως το ζήτημα των φοιτητών αφορά το υπουργείο Παιδείας και τις πρυτανικές αρχές, ενώ η δική του παρέμβαση, όπως σημείωσε ο ίδιος, μόνο πολιτική μπορεί να είναι.

left.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση στον τύπο