Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία του συλλόγου "η Αθηνά": Οι ελεγκτές του στρατηγού Ρακιντζή τώρα και σε ρόλο «λαγού» για την παράνομη παράταση του ωραρίου

ΑΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !

Οι ελεγκτές του στρατηγού Ρακιντζή τώρα και σε ρόλο «λαγού» για την παράνομη παράταση του ωραρίου

Οι ελεγκτές του στρατηγού Ρακιντζή βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία: Από τη μια τρομοκρατούν, απειλούν και εκβιάζουν τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα και από την άλλη χρησιμοποιούν τα ευρήματά τους σε μια γκαιμπελίστικη εκστρατεία, από κοινού με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, την Τρόικα και τα κυβερνητικά επικοινωνιακά χαλκεία, που στοχεύει στη σπίλωση, τη στοχοποίηση, τη διαπόμπευση των εργαζομένων στο δημόσιο (και την εκπαίδευση) με φανερό στόχο την κατάργηση όλων των δημόσιων υπηρεσιών με κοινωνικό πρόσημο, τις μαζικές αθρόες απολύσεις υπαλλήλων, ανθρωποθυσίες, δηλαδή, χιλιάδων εργαζομένων στο βωμό των μνημονίων για εξευμενισμό των διεθνών τοκογλύφων.

Αυτά είναι γνωστά. Με το παρόν όμως θέλουμε να καταγγείλουμε την ενορχηστρωμένη και ταχύτατη διασπορά φημών, ψιθύρων και ειδήσεων ότι τα σχολεία μας είναι περικυκλωμένα από τους ράμπο-ελεγκτές του Ρακιντζή, που συνοδεύεται από την ανάγκη να φανούμε «συνεπείς» αλλά και σοφίσματα πως θα τη βγάλουμε «καθαρή», αν κλειστούμε στα σχολεία, όλοι υποχρεωτικά ως τις 2.οο!

Αψηφήστε τους, συνάδελφοι! Πρόκειται για φήμες που έχουν στόχο να μας πανικοβάλουν, να μας τρομοκρατήσουν και να μας οδηγήσουν σε λογικές ραγιαδισμού και εθελοδουλείας. Κατευθύνονται από το παρασκήνιο, από όσους στοχεύουν να φορτώσουν, νέα βάρη στις πλάτες μας, μα δυστυχώς φτάνουν στο στόχο τους-τα σχολεία και, ως φόβος πια, αναπαράγονται και ανάμεσά μας!

Αψηφήστε τους, συνάδελφοι! Δεν κρύβονται «κοπανατζήδες» στα σχολεία μας! Όποιος εξαντλεί το διδακτικό του ωράριο, και αν δεν του έχει ανατεθεί άλλο έργο-που περιγράφεται επακριβώς στον ν.1566, μπορεί να αποχωρήσει κανονικά και με το νόμο! Αυτό είναι μία βασική πραγματικότητα στον εργασιακό μας βίο, που ισχύει κοντά 30 χρόνια, που την υπερασπιζόμαστε συλλογικά και την επαναβεβαίωσαν πρόσφατα τα συλλογικά όργανα, που δεν έχει αλλάξει τίποτα στο νομοθετικό πλαίσιο που την καθορίζει (ν1566-αρθ13-παρ7, ν2517-αρθ9-παρ3), που δεν έχει αμφισβητηθεί από καμία διοικητική πράξη ή εντολή. Δε χρειαζόμαστε «υπηρεσιακά σημειώματα εξόδου» από το σχολείο στο κενό μας, ούτε νέας κοπής «παρουσιολόγια». Το σχολείο δεν είναι στρατώνας!

Αντιμετωπίστε, τους ψιθυριστές, τους μεταφορείς παράνομων εντολών, αλλά και τους ελεγκτές του Ρακιντζή με όρους κινήματος: Υπερασπίστε τα δικαιώματά μας, αρνηθείτε κάθε αυθαίρετη εντολή, κάθε νέα υποχρέωση που σας «σερβίρεται» τάχα στο όνομα της έλευσης των ελεγκτών, καλέστε αμέσως το σύλλογο «Αθηνά», διαδώστε εσείς, παντού στους συναδέλφους όλων των σχολείων την αλήθεια, μπλοκάρετε εσείς τις διαδόσεις του φόβου, όπου τις συναντήσετε.

Η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία, θα δώσει όλες τις δυνάμεις της, μέσα από το Σύλλογο, για να υπερασπίσουμε το δίκιο και την εργασιακή μας αξιοπρέπεια.-

Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5