Thumbnail
ΤΕΙ Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας: Για το σχέδιο Αθηνά

 

Πρόκειται για ένα τμήμα με πάνω από χίλιους φοιτητές και βάση πάνω από 10.000 μόρια, περισσότερα ακόμα και από κάποια ΑΕΙ. Το μόνο του πρόβλημα είναι ότι βρίσκεται στο Αργοστόλι και ότι το Υπουργείο από το 2005 δε φρόντισε να διορίσει μόνιμους καθηγητές. Μας στέλνουν στο Μεσολλόγγι στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών μόνο και μόνο επειδή το μνημόνιο επιτάσσει την εξοικονόμηση χρημάτων. 
 
Το αντικείμενο της σχολής καταργείται και η σχολή συγχωνεύεται με μία άλλη έχοντας διαφορετικό αντικείμενο. Αυτή τη στιγμή ζητάμε την όποια βοήθεια, ώστε να κρατήσουμε το τμήμα μας ανοιχτό. Είναι ένα τμήμα ενεργό με παιδιά που πραγματικά έχουν όραμα και ιδέες. Ευελπιστούμε η προσπάθεια μας να παρακινήσει κι άλλες σχολές που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με μας. Η εκπαίδευση είναι το μέγιστο αγαθό, πόσο μάλλον στις μέρες μας. 
 
Με εκτίμηση οι φοιτητές της σχολής
Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

psaria
Σαρδέλες: Το πιο θρεπτικό ψάρι που αξίζει να υπάρχει στο τραπέζι μας
Οι σαρδέλες ξεχωρίζουν ως μία από τις πιο ωφέλιμες και ταυτόχρονα οικονομικές επιλογές, σύμφωνα και με τη διαιτολόγο Shyla Cadogan.
Σαρδέλες: Το πιο θρεπτικό ψάρι που αξίζει να υπάρχει στο τραπέζι μας
survivor1280x720.jpg
Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη από ταχύπλοο – Σε σταθερή κατάσταση, «παγώνει» η μετάδοση
Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη από ταχύπλοο – Αναστέλλεται η μετάδοση του ριάλιτι
Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη από ταχύπλοο – Σε σταθερή κατάσταση, «παγώνει» η μετάδοση