Thumbnail
Συνεχίζεται η κατάληψη της Δ/νσης ΠΕ Γ Αθήνας - Επ΄ αόριστον κλειστά δύο δημοτικά στο Αιγάλεω

 

2ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ

Γ΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

                                                                     Αιγάλεω 10-12-12

         Μετά την απόφαση των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των 5ου & 16ου Δ.Σ. Αιγάλεω, τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά επ’ αόριστον μέχρι να παρθούν πίσω όλες οι παράνομες συμπτύξεις – συγχωνεύσεις τμημάτων, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγάλεω, Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Αγ.Βαρβάρας - Κορυδαλλού & «Δημ. Γληνός» καθώς και οι Ενώσεις Γονέων των περιοχών, συνεχίζουν την κατάληψη της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας.

        Δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε εδώ μέχρι να ανακληθούν οι αποφάσεις που αντιμετωπίζουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ως λογιστικά νούμερα, και απαιτούμε να υπάρξουν δεσμεύσεις για την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών.

       - Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς στη Δ/νση  Π.Ε. Γ. Αθήνας (Μάκρης 3, Αιγάλεω) για να μην περάσουν οι αποφάσεις που στοχεύουν τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας, καταργούν τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

        - Καλούμε Γονείς, Μαθητές, Εργαζόμενους  να συμπαρασταθούν στον αγώνα για αποκλειστικά, δημόσια και δωρεάν παιδεία.

-         ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

- ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.

- Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.

ΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  Π.Ε:

 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ- ΑΙΓΑΛΕΩ- ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ- ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΙΛΙΟΥ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΗΜΩΝ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καφές
Η καφεΐνη ως ασπίδα για τη μνήμη όταν λείπει ο ύπνος
Η καφεΐνη φαίνεται ότι προσφέρει περισσότερα από απλή τόνωση, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην προστασία και την αποκατάσταση της μνήμης όταν υπάρχει...
Η καφεΐνη ως ασπίδα για τη μνήμη όταν λείπει ο ύπνος
πάσχα
Μεγάλη Πέμπτη: Τι ισχύει με την εργασία και το ωράριο καταστημάτων
Σύμφωνα με την ισχύουσα εργατική νομοθεσία, η φετινή Μεγάλη Πέμπτη, στις 9 Απριλίου, δεν θεωρείται υποχρεωτική αργία για τον ιδιωτικό τομέα.
Μεγάλη Πέμπτη: Τι ισχύει με την εργασία και το ωράριο καταστημάτων
καζαν ντιπι
Καζάν ντιπί: Η συνταγή για την κλασσική καραμελωμένη κρέμα
Με την χαρακτηριστική καραμελωμένη επιφάνεια και την απαλή, βελούδινη κρέμα, είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα εντυπωσιακό αλλά εύκολο γλυκό.
Καζάν ντιπί: Η συνταγή για την κλασσική καραμελωμένη κρέμα