Εθελοντική αιμοδοσία εκπαιδευτικών (02/04) στην Άρτα
Πέμπτη 2 Απριλίου 2026 (18:00 – 20:30) στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Άρτας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 2 Απριλίου 2026 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, καλώντας την εκπαιδευτική κοινότητα να συμβάλει ενεργά στην ενίσχυση της τράπεζας αίματος και στην κάλυψη αυξημένων αναγκών.

Η δράση αναδεικνύει τη σημασία της προσφοράς και της συλλογικής ευθύνης, υπενθυμίζοντας ότι η αιμοδοσία αποτελεί πράξη ζωής και αλληλεγγύης.

Ολόκληρη ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2026, από τις 18:00 έως τις 20:30, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Άρτας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία .

Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, η ανάγκη για αίμα είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Η τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας, αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, μας χρειάζονται. Πίσω από κάθε φιάλη αίματος υπάρχει ένας άνθρωπος που παλεύει, μια οικογένεια που αγωνιά, μια ζωή που περιμένει.

Το αίμα δεν παράγεται. Δεν αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται… και η προσφορά αυτή είναι ανεκτίμητη.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ας γίνουμε κρίκος σε μια αλυσίδα ζωής. Με μια μικρή πράξη, μπορούμε να χαρίσουμε το πολυτιμότερο δώρο: την ελπίδα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους. Η παρουσία σας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

αφισα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

crayons-pencils_molyvia_education_ekpaideusi.jpg
Μεταθέσεις Πρωτοβάθμιας 2026: Πάνω από τους μισούς εκπαιδευτικούς πέτυχαν τη μετάθεσή τους
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Νωρίτερα φέτος, με αυξημένη διαφάνεια και σταθερότητα
Μεταθέσεις Πρωτοβάθμιας 2026: Πάνω από τους μισούς εκπαιδευτικούς πέτυχαν τη μετάθεσή τους