Ελληνική Ηθογραφία
ΠΕΦ: Στις4/4/2025 η διάλεξη με θέμα «Η λογοτεχνία στην υπηρεσία του έθνους.  Η ελληνική ηθογραφία στα τέλη του 19ου αιώνα»

Σε διάλεξη με θέμα «Η λογοτεχνία στην υπηρεσία του έθνους.  Η ελληνική ηθογραφία στα τέλη του 19ου αιώνα» καλεί τους εκπαιδευτικούς η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων (ΠΕΦ).

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου, στις 18:30, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων.

Η πρόσκληση της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων σας προσκαλεί την Παρασκευή 4/4/2025 και ώρα 18.30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων (Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης) σε διάλεξη με θέμα «Η λογοτεχνία στην υπηρεσία του έθνους.  Η ελληνική ηθογραφία στα τέλη του 19ου αιώνα». Ομιλητής: κ. Θανάσης Κούγκουλος, Επίκουρος Καθηγητής Σημειωτικής: Λογοτεχνική Ανάλυση και Πολιτισμική Ερμηνεία του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μετά τη διάλεξη θα επακολουθήσει συζήτηση.

Για το Δ.Σ. της ΠΕΦ

Η Πρόεδρος

 

Μαρία Κ. Πεσκετζή

 

Η Γενική Γραμματέας

 

Άννα Λάζου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο
Σπουδές χωρίς ξεκάθαρο αντίκρισμα: Η αλήθεια για τις σχολές ΤΕ
«Οι φοιτητές καλούνται να ανταποκριθούν σε υψηλές απαιτήσεις, συχνά χωρίς να έχουν πλήρη επίγνωση των συνθηκών που θα αντιμετωπίσουν»
Σπουδές χωρίς ξεκάθαρο αντίκρισμα: Η αλήθεια για τις σχολές ΤΕ
διωξεις
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών στην Εύβοια κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας για εκφοβισμό καθηγητή
Καταγγελία για επιθετική συμπεριφορά και ρίψη εγγράφων στο πάτωμα από τον Διευθυντή ΔΔΕ
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών στην Εύβοια κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας για εκφοβισμό καθηγητή
mousiki
Οι εκπαιδευτικοί μουσικής «σε τροχιά» συνέλευσης και εκλογών - Κάλεσμα ΠΑΣΕΜΕ
Στο επίκεντρο τα κρίσιμα αιτήματα του κλάδου και η ενίσχυση της συλλογικής διεκδίκησης των εκπαιδευτικών Μουσικής Επιστήμης
Οι εκπαιδευτικοί μουσικής «σε τροχιά» συνέλευσης και εκλογών - Κάλεσμα ΠΑΣΕΜΕ