Πώς πιστοποιούνται το 2026 στην Σχολική Κοινωνική Εργασία για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ανακοινώσεις 0

Πανεπιστήμιο Πατρών: Θλίψη για την απώλεια του ευεργέτη του ιδρύματος Δημητρίου Σφήκα

σφηκας
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο εκλιπών με τη σύζυγό του Βέρα Σφήκα, με μοναδικό κίνητρο τη διάθεση για προσφορά, χρηματοδότησαν εξ ολοκλήρου την κατασκευή της «Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού»

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Πατρών εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Ευεργέτη του Πανεπιστημίου, Δημητρίου Σφήκα.

Ο εκλιπών με τη σύζυγό του Βέρα Σφήκα, με μοναδικό κίνητρο τη διάθεση για προσφορά, χρηματοδότησαν εξ ολοκλήρου την κατασκευή της «Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού».

Στόχος του δωρητή δεν ήταν μόνο η δημιουργία και η συνεχής εξέλιξη της εξειδικευμένης αυτής Πανεπιστημιακής Κλινικής, αλλά η δυνατότητα πρόσβασης σε αυτήν κάθε ασθενή για την παροχή υπηρεσιών και η κάλυψη εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών.

Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του, ο εκλιπών, αναγορεύθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του  Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από πρόταση του Τμήματος Ιατρικής, στις 14 Ιουνίου 2017.

https://diogeneia.library.upatras.gr/upatras-archive/sfikas#?c=&m=&s=&cv=&xywh=-109%2C-11%2C2165%2C1186)

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Σφήκα για την ανεκτίμητη προσφορά της στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Πατρών εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Ιδρύματος στην οικογένεια και τους οικείους του.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα: Ποιοι μαθητές έχουν τριήμερο με το «καλημέρα»

Πώς λέγεται ο «ξερόλας» στα αρχαία ελληνικά;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις