ιεπ
Ενας για το Νηπιαγωγείο και ένας για το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των διαδικασιών της εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης σχολικών μονάδων, η Μονάδα Ποιότητας και Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου του ΙΕΠ έχει αναρτήσει δύο νέους Οδηγούς (ένας για το νηπιαγωγείο και ένας για το δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο) με ενδεικτικά ερωτήματα αποτίμησης των αξόνων του εκπαιδευτικού έργου.

Οι Οδηγοί έχουν στόχο να αποτελέσουν επικουρικά εργαλεία για την αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας στο πλαίσιο της Ετήσιας Έκθεσης Εσωτερικής Αξιολόγησής της αφενός και αφετέρου στο πλαίσιο της Εξωτερικής Αξιολόγησης των σχολείων από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης ή τη ΔΕΠΠΣ για την περίπτωση των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων.

Επισημαίνεται πως τα ερωτήματα είναι ενδεικτικά. Οι εκπαιδευτικοί και οι υπεύθυνοι για την εξωτερική αξιολόγηση έχουν τη δυνατότητα να αναστοχαστούν κριτικά σχετικά με τον βαθμό στον οποίο πληρούνται οι προϋποθέσεις για την αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σχολικής μονάδας.

Δείτε τους οδηγούς:

Ενδεικτικά ερωτήματα αποτίμησης των αξόνων για το Νηπιαγωγείο

Ενδεικτικά ερωτήματα αποτίμησης των αξόνων για Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακαλείται το πιο διάσημο τρόφιμο στον κόσμο – Είναι γεμάτο στα φυτοφάρμακα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σουτζουκακια
Τα αυθεντικά σμυρναίικα σουτζουκάκια: Ένα πιάτο γεμάτο ιστορία και άρωμα Ανατολής
Αρωματισμένα με κύμινο και σκόρδο, βουτηγμένα σε πλούσια κόκκινη σάλτσα, αυτά τα μυρωδάτα κεφτεδάκια από την καρδιά της Σμύρνης έχουν περάσει από...
Τα αυθεντικά σμυρναίικα σουτζουκάκια: Ένα πιάτο γεμάτο ιστορία και άρωμα Ανατολής