Χανιά: «Μπλόκο» στην αξιολόγηση εκπαιδευτικού στο 2ο Γυμνάσιο Χανίων
Συγκέντρωση αύριο (15/11) στις 10:00 έξω από το σχολείο – Διευκολυντική στάση εργασίας 10:00 – 13:00

Η ΕΛΜΕ Χανίων με σχετική της ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι αύριο (15/11) υπάρχει ενημέρωση ότι θα έρθει σύμβουλος στο 2ο Γυμνάσιο Χανίων για να αξιολογήσει εκπαιδευτικό.

Στα πλαίσια αυτής της ενημέρωσης, καλεί τους εκπαιδευτικούς να βρίσκονται έξω από το σχολείο στις 10:00, ώστε να μπλοκάρουν την διαδικασία, ενώ παράλληλα κηρύσσει στάση εργασίας από τις 10:00-13:00

Η ανακοίνωσή της:

Συνάδελφοι έχουμε πληροφορηθεί ότι αύριο Τετάρτη 15/11 στο 2ο Γυμνάσιο Γυμνάσιο Χανίων (πεζόδρομος Κοραή) θα υπάρξει προσπάθεια συμβούλου για να γίνει αξιολόγηση συναδέλφου. Είναι σημαντικό να είμαστε όσοι περισσότεροι μπορούμε ώστε να συμπαρασταθούμε στους συναδέλφους του 2ου Γυμνασίου και να μπλοκάρουμε τη διαδικασία.

Καλούμε τα μέλη του σωματείου να είμαστε έξω από το σχολείο από τις 10:00. Για το λόγο αυτό η ΕΛΜΕ Χανίων κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας μίας, δύο ή τριών ωρών από 10:00 έως 13:00

Τι πολύ σοβαρό θεραπεύουν οι τηγανητές πατάτες;

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή