ΠΕΦ: Δηλώσεις υποψηφιότητας για το Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο
Αύριο οι εκλογές για το νέο Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο της ΠΕΦ

Την υποψηφιότητά τους για το διοικητικό και το εποπτικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων (ΠΕΦ) μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς αύριο Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές ανάδειξης του νέου Δ.Σ. της Ένωσης και Εποπτικού Συμβουλίου.

Δείτε εδώ τη δήλωση υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΦ.

Δείτε εδώ τη δήλωση υποψηφιότητας για το Εποπτικό Συμβούλιο της ΠΕΦ.

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της ΠΕΦ

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Λεοντείου Σχολής, όπου και το Συνέδριο,  (Νεϊγύ 17 Άνω Πατήσια, Αθήνα) την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023, και κατά το διάστημα  από 14.00 έως 16.00, με αυτοπρόσωπη παρουσία των μελών μας,  ενώ  ορίστηκε η συνακόλουθη διεξαγωγή των εκλογών ανάδειξης νέου Δ.Σ. της Ένωσης και Εποπτικού Συμβουλίου, για τις  20 Δεκεμβρίου 2023.

Κατόπιν αυτού, αγαπητοί συνάδελφοι:

Καλούμε όλα τα μέλη να παραστούν στη Γ.Σ.

  • Στην Ημερήσια Διάταξη της  Συνέλευσης προβλέπονται τα εξής θέματα:
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία θα έχει και την ευθύνη της όλης εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΠΕΦ.
  • Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ.
  • Απολογισμός οικονομικής διαχείρισης από τον ταμία και το Εποπτικό Συμβούλιο
  • Κριτική των πεπραγμένων και προτάσεις
  • Έγκριση πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ. και νέων προτάσεων από τη Γ.Σ.
  • Υποβολή υποψηφιοτήτων
  • Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη της ΠΕΦ  από όλη την Ελλάδα, τα οποία έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
  • Υποψηφιότητες υποβάλλονται με αυτοπρόσωπη παρουσία στη διάρκεια της Γ.Σ. Όσοι όμως από τα μέλη της ΠΕΦ, είτε της Αττικής είτε όλης της άλλης Ελλάδας, κωλύονται για διάφορους λόγους να παραστούν, μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ἠ το Ε.Σ., , καταθέτοντας το ονοματεπώνυμο με τα πλήρη στοιχεία τους, (συμπληρώνοντας τη φόρμα που συμπεριλαμβάνεται στα συνημμένα του mail αυτού) και αποστέλλοντάς την  στο mail της ΠΕΦ, [email protected], έως τις 3 Νοεμβρίου 2023, ώρα 16.00 με τη λήξη της Γ.Σ.
  • Την ανακοίνωση του καταλόγου των υποψηφίων αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της Εφορευτικής επιτροπής με τη λήξη της Γ.Σ. Καμιά υποψηφιότητα δεν γίνεται δεκτή μετά το πέρας της Γ.Σ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φορητός υπολογιστής βιβλία, τετράδια, τηλεκπαίδευση
Ψηφιακή «ένεση» στη Θεσσαλία: Νέος εξοπλισμός σε όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ για ψηφιακή αναβάθμιση των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης της Θεσσαλίας
Ψηφιακή «ένεση» στη Θεσσαλία: Νέος εξοπλισμός σε όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
νηπιο
Νηπιαγωγείο στα Τρίκαλα είναι το πρώτο δημόσιο σχολείο που έχει πάντα 21 βαθμούς Κελσίου
Στα Τρίκαλα το πρώτο δημόσιο «παθητικό» σχολείο της χώρας - Το 20ό Νηπιαγωγείο ως πρότυπο βιώσιμης εκπαιδευτικής υποδομής
Νηπιαγωγείο στα Τρίκαλα είναι το πρώτο δημόσιο σχολείο που έχει πάντα 21 βαθμούς Κελσίου