παλαιστίνη
Πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών “Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ” σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

To ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών “Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ” εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στον πολύχρονο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στη συνεχιζόμενη, βάρβαρη και δολοφονική Ισραηλινή κατοχή καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς με τους μαθητές τους να φτιάξουν μια ζωγραφιά σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό που δοκιμάζεται για άλλη μια φορά.

Εμείς οι εκπαιδευτικοί είμαστε υπεύθυνοι να ανοίξουμε τη συζήτηση σε κάθε σχολείο, σε κάθε τμήμα. Να μιλήσουμε με ιστορικά στοιχεία σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Παλαιστινιακός λαός τα τελευταία 75 χρόνια όταν Ισραήλ, ΝΑΤΟ και ΕΕ τον αιματοκυλούν και κλέβουν τα εδάφη του. Να αναδείξουμε τον άδικο πόλεμο που διεξάγεται τώρα και τις αιτίες του αφήνοντας πίσω του 4.385 νεκρούς (μέχρι σήμερα) ενώ στον αριθμό των νεκρών συμπεριλαμβάνονται 1.756 παιδιά. Ταυτόχρονα να δυναμώσουμε τον αγώνα μας για ειρήνη, αδελφοσύνη και αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς και τα παιδιά τους.

Οι συγκλονιστικές εικόνες της ηρωικής αντίστασης του Παλαιστινιακού λαού, οι εικόνες άοπλων και μικρών παιδιών που τα βάζουν με πάνοπλους στρατιώτες και τεθωρακισμένα άρματα εμπνέουν και συγκινούν καθένα που θέλει να λέγεται άνθρωπος.

Στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, ενάντια στην ισραηλινή κατοχή και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Η χώρα μας δεν έχει καμία δουλειά να εμπλέκεται ούτε παραχωρώντας αεροδρόμια και λιμάνια (Σούδα και Ελευσίνα) ούτε στέλνοντας φρεγάτες.

Στεκόμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Παλαιστίνης και στηρίζουμε τον αγώνα του για Πατρίδα και Ελευθερία!

παλαιστίνη

Στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης με μια ζωγραφιά για την Παλαιστίνη!

Καλούμε εκπαιδευτικά σωματεία και φορείς να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.

Όσοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί θέλουν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να στέλνουν τα έργα, τις δραστηριότητες που κάνουν με τα παιδιά σε φωτογραφίες στο email του συλλόγου.

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή