ΓΑΖΑ
Για τα παιδιά που γράφουν το όνομα στα χέρια τους, τους άντρες που σκάβουν μαζικούς τάφους για άτομα που έχουν αναγνωριστεί και άτομα που δεν έχουν αναγνωριστεί.

Γονείς γράφουν στα χέρια των παιδιών το όνομά τους ή παιδιά γράφουν μόνα τους το όνομα τους, ώστε να αναγνωριστούν αν χάσουν την ζωή τους από βόμβα.

To θλιβερό αυτό νέο έρχεται την ώρα που 853 παιδιά έχουν χάσει την ζωή τους από τους βομβαρδισμούς, ενώ συνολικά οι γυναίκες και τα παιδιά αποτελούν άνω του 60% των θυμάτων.

Σε αυτό αναφέρθηκε ακόμα και η διπλωμάτιδα και νομική σύμβουλος της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ Loureen Sayej. Για τα παιδιά που γράφουν το όνομα στα χέρια τους, τους άντρες που σκάβουν μαζικούς τάφους για άτομα που έχουν αναγνωριστεί και άτομα που δεν έχουν αναγνωριστεί. Τις γυναίκες που καθαρίζουν τις πληγές τους με σαπούνι.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

altsxaimer.jpg
Αλτσχάιμερ: Η δημοφιλής διατροφή που φρενάρει την άνοια και δυναμώνει τη μνήμη
Δημοφιλές διατροφικό μοτίβο ενδεχομένως να μπορεί να αναστρέψει την εξέλιξη της άνοιας και να μειώσει τις διαταραχές μνήμης
Αλτσχάιμερ: Η δημοφιλής διατροφή που φρενάρει την άνοια και δυναμώνει τη μνήμη
Lauterbrunnen
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
Η προτεινόμενη χρέωση, η οποία θα καταβληθεί μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, θα είναι μεταξύ 5 και 10 ελβετικών φράγκων (5,50 έως 10,99 $) και θα...
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες