Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Σωκράτης», με σχετική του ανακοίνωση, ενημερώνει ότι μετά την έκτακτη συνέλευση για το Δημοτικό Μαλακάσας, πάρθηκε η απόφαση για παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 13:30, με αφορμή τον λειτουργικό υποβιβασμό του σχολείου σε 2θέσιο.
Επιπλέον, απαιτούν από «το ΠΥΣΠΕ, να αναθεωρήσει την απόφασή του και η Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής να μην προχωρήσει στο κλείσιμο του τμήματος».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας αναφορικά με απόφαση για λειτουργικό υποβιβασμό του Δημοτικού Σχολείου Μαλακάσας.
Πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 2/10 έκτακτη συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχ. Μαλακάσας, Τοπικών Φορέων και του Συλλόγου Π. Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» αναφορικά με την απόφαση για τον λειτουργικό υποβιβασμό του σχολείου από 3θέσιο σε 2θέσιο.
Για την αποτροπή αυτής της αντιεκπαιδευτικής απόφασης, πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσουμε γονείς και εκπαιδευτικοί σε Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας την ερχόμενη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 13:30.
Απαιτούμε το ΠΥΣΠΕ, να αναθεωρήσει την απόφασή του και η Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής να μην προχωρήσει στο κλείσιμο του τμήματος.
Καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς του δήμου Διονύσου να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom