ΕΛΜΕ Πειραιά, κινητοποίηση, ΔΙΔΕ Πειραιά
ΕΛΜΕ Πειραιά: Ενάντια στις διώξεις και την τρομοκρατία

Μαζική και δυναμική απάντηση στις διώξεις και την τρομοκρατία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και της ηγεσίας του ΥΠΑΙΘΑ έδωσαν εκατοντάδες εκπαιδευτικοί του Πειραιά, από δεκάδες σωματεία εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 7 Ιούλη 2023 στη συγκέντρωση που κάλεσε η ΕΛΜΕ Πειραιά έξω από τα γραφεία της ΔΙΔΕ Πειραιά.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν εκπρόσωποι από την ΑΔΕΔΥ, την ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ, από πολλές ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ της Αττικής, εκπαιδευτικοί του Πειραιά που υφίστανται δίωξη και παραπομπή σε πειθαρχικό και ο Πρόεδρος του ΕΚ Πειραιά.  Επίσης, δεκάδες ΕΛΜΕ και Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης απ’ όλη την Ελλάδα απέστειλαν ψηφίσματα συμπαράστασης στην ΕΛΜΕ Πειραιά και τα μέλη της που έχουν στοχοποιηθεί.

Μετά τη συγκέντρωση και παρά την υψηλή θερμοκρασία ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους του Πειραιά, με συνθήματα όπως «Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, ενάντια στις διώξεις και στις απειλές», «Μας τρομοκρατούν για να υποταχθούμε με οργάνωση και αγώνα θα αντισταθούμε» κ.α.

Το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώθηκε για την προσεχή Τετάρτη 12 Ιούλη στις 10:00 το πρωί έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής (Ξενίας 24, Αθήνα). Θα συνεχίσουμε τον αγώνα το επόμενο διάστημα με μαζικό, συλλογικό και οργανωμένο τρόπο απαιτώντας να παρθούν πίσω οι διώξεις, να σπάσει το κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρείται να επιβληθεί. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πήραν μέρος στην συγκέντρωση. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τις Ομοσπονδίες και τα σωματεία για την συγκινητική αλληλεγγύη τους (ακολουθούν στην επόμενη σελίδα).

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ