Αξιολόγηση - ΔΟΕ: Νέο μπαράζ στάσεων εργασίας
ΔΟΕ: Συνεχόμενες τρίωρες στάσεις εργασίας από τη Δευτέρα 3 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου

Ο αγώνας των εκπαιδευτικών ενάντια στην ατομική αξιολόγηση και την υποβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας συνεχίζεται.

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) κήρυξε νέες τρίωρες στάσεις εργασίας από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου, μέχρι και την Παρασκευή 28 Απριλίου.

Οι στάσεις εργασίας αφορούν το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων και το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου (14:00 - 17:30).

Η ΔΟΕ καταγγέλλει ως αντιεπιστημονική-αντιπαιδαγωγική την διαδικασία της αξιολόγησης, επισημαίνοντας την ανάγκη για υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, ενάντια στην κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών κι εκπαιδευτικών.

Η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων από τη Δευτέρα 3/4/2023 μέχρι και την Παρασκευή 28/4/2023 όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30), στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ - Hellenic Open University
ΕΑΠ: 35 υποτροφίες σε κακοποιημένες γυναίκες, άστεγους και Ρομά
Οι υποτροφίες χορηγούνται σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για την παρακολούθηση προγραμμάτων σπουδών το ακαδημαϊκό έτος 2026 - 2027
ΕΑΠ: 35 υποτροφίες σε κακοποιημένες γυναίκες, άστεγους και Ρομά