ποσυπ
«Για να εκφράσουμε την συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη μας σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες για τη ζωή και την αξιοπρέπεια όλων μας, όπου η υγεία και η επιβίωση μοιάζει με προνόμιο πολυτελείας, να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας»

Η διοικητικός υπάλληλος Γαρεφαλάκη Μαρία,  που υπηρετεί ως Προϊσταμένη  Οικονομικών Θεμάτων στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία για την αντιμετώπισή τους χρειάζεται εξειδικευμένη πολυδάπανη χειρουργική επέμβαση. Η ΠΟΣΥΠ, με σχετική ανακοίνωση καλεί όσους εργαζόμενους μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά για να αποκατασταθεί η υγεία της υπαλλήλου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η συναδέλφισσα διοικητικός υπάλληλος Γαρεφαλάκη Μαρία, που υπηρετεί ως Προϊσταμένη  Οικονομικών Θεμάτων στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου,  υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στις  28–12–2022, πριν τη προσέλευσή  της στην Υπηρεσία και έκτοτε νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας της στο ΠΑΓΝΗ εντοπίστηκε η ανάπτυξη τριών επιπλέον εγκεφαλικών ανευρυσμάτων, γεγονός που αφενός απειλεί την ζωή της και αφετέρου χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της και της εξειδικευμένης χειρουργικής επέμβασης που απαιτείται, αναζητήθηκε ειδικός νευροχειρούργος που  μπορεί να αναλάβει την εγχείρηση τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, κατόπιν προτροπής των ιατρών του ΠΑΓΝΗ, το οποίο αδυνατεί να αναλάβει και να υποστηρίξει ένα τόσο απαιτητικό χειρουργείο.

Η λύση με την κλινική στην Φιλανδία που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους εγχειρήσεις, κατέστη απαγορευτική εξαιτίας του κόστους, αλλά και της απόστασης, διότι υπάρχει επικινδυνότητα ακόμη και στην μετακίνηση της συναδέλφου.

Τελικά για την αντιμετώπιση της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης της ζωής της, είναι απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στην Κλινική ¨Υγεία¨ των Αθηνών, μέσα στις επόμενες ημέρες,  όπου εκεί υπάρχει ο εξειδικευμένος χειρουργός που μπορεί να αναλάβει την πολύπλοκη αυτή εγχείρηση.

Εκτός από την κρισιμότητα της κατάστασης της αλλά και την επικινδυνότητα της εξειδικευμένης χειρουργικής επέμβασης είναι ευνόητο ότι θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να καλύψει τα έξοδα χειρουργείου, νοσηλείας και την αμοιβή του γιατρού.

Επειδή το ποσό αυτό ανέρχεται με τις πρώτες εκτιμήσεις σε 20.000 ευρώ από τα οποία ένα μεγάλο μέρος είναι άμεσα απαιτητό για την εισαγωγή στο νοσοκομείο και την εγχείρηση και επειδή είναι αδύνατο το κόστος αυτό να καλυφθεί από την ίδια την συνάδελφο, σας καλούμε:

για να ξαναδούμε την συναδέλφισσα Μαρία όρθια και υγιή, μαζί μας στη δουλειά, στη ζωή και στους αγώνες μας,

για να στηρίξουμε την ίδια σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της,

για να εκφράσουμε την συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη μας σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες για τη ζωή και την αξιοπρέπεια όλων μας, όπου η υγεία και η επιβίωση μοιάζει με προνόμιο πολυτελείας, να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας.

Για τις οικονομικές προσφορές σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω αριθμό τραπεζικού λογαριασμού:  GR98 0171 1570 0061 5701 0330 384

ΤΡΑΠΕΖΑ   ΠΕΙΡΑΙΩΣ    -  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Παρακαλούμε αντίγραφα ομαδικών καταθέσεων να κοινοποιούνται στην ΠΟΣΥΠ και στο email: [email protected]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Μαντέψτε ποιοι φταίνε για τις χαμηλές επιδόσεις των μαθητών: Η "κατασκευή" του κατηγορητηρίου και το «κυνήγι των μαγισσών»
Εισήγηση: Eγγραφή μαθητών στην Α' τάξη Δημοτικού μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των έξι ετών
Μαντέψτε ποιοι φταίνε για τις χαμηλές επιδόσεις των μαθητών: Η "κατασκευή" του κατηγορητηρίου και το «κυνήγι των μαγισσών»
epitirites21.jpg
Πανελλήνιες 2024: Ποιός είναι ο ρόλος των επιτηρητών και των Επιτροπών εξετάσεων
Ο δεκάλογος του επιτηρητή των πανελλαδικών εξετάσεων: Πώς ορίζονται, τι κάνουν, τι απαγορεύεται
Πανελλήνιες 2024: Ποιός είναι ο ρόλος των επιτηρητών και των Επιτροπών εξετάσεων