Εκπαίδευση
Διαδικτυακή ενημέρωση των εκπαιδευτικών την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 19:00

Διαδικτυακή ενημέρωση των εκπαιδευτικών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Η Αθηνά» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 19:00.

Ο Σύλλογος καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε συμμετοχή στην απεργία-αποχή του κλάδου από την υλοποίηση της αξιολόγησης μέσω των μεντόρων και των ενδοσχολικών συντονιστών και σε καθολική υπογραφή της σχετικής δήλωσης.

Ο σύλλογος Αθηνά καλεί τους εκπαιδευτικούς σε επαγρύπνηση, αλληλεγγύη, ενότητα και αποφασιστικότητα σε κάθε Δημοτικό σχολείο/Νηπιαγωγείο και δεσμεύεται να συνεχίσει με όποια μορφή ενημέρωσης χρειαστεί οπουδήποτε, ώστε να ολοκληρωθεί νικηφόρα η μάχη σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Η Αθηνά»:

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Διαδικτυακή ενημέρωση του συλλόγου, Τετάρτη 21/9, 7μ.μ.

Όπως έχουμε αναδείξει από την αρχή της φετινής χρονιάς, συνεχίζοντας τον σημαντικό αγώνα της προηγούμενης περιόδου που συσπείρωσε τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων στη μάχη κατά της αξιολόγησης, καλούμαστε επιπλέον φέτος να βρεθούμε απέναντι στη λογική των μεντόρων, των ενδοσχολικών συντονιστών και των εκπαιδευτικών ομίλων απλήρωτης υπερωριακής εργασίας, που στρώνουν το δρόμο της ατομικής αξιολόγησης και διαμορφώνουν κάστες αξιολογητών και εσωτερικούς μηχανισμούς ελέγχου μέσα στους συλλόγους διδασκόντων.

Το ΔΣ του συλλόγου μας έχει ξεδιπλώσει ενημερωτική καμπάνια, με σειρά ανακοινώσεων, έκτακτη Γενική Συνέλευση και επισκέψεις σε σχολικές μονάδας, καλώντας όλους τους συναδέλφους σε συμμετοχή στην απεργία-αποχή του κλάδου από την υλοποίηση της αξιολόγησης μέσω των μεντόρων και των ενδοσχολικών συντονιστών και σε καθολική υπογραφή της σχετικής δήλωσης.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες που κυκλοφόρησε το σχετικό έντυπο, στη μία μετά την άλλη τις σχολικές μονάδες η δήλωση της απεργίας-αποχής υπογράφεται ομόφωνα ή με συντριπτική πλειοψηφία από τους/τις συναδέλφους όλου του φάσματος, δασκάλους/ες, νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, αναπληρωτές/τριες, νεοδιόριστους/ες, διευθυντές/ντριες, προϊσταμένες/ους, δεδομένο που δημιουργεί αισιοδοξία για καθολική συμμετοχή,  αλλά  και νίκη της μαχόμενης εκπαίδευσης και σε αυτήν την κρίσιμη μάχη.

Ο σύλλογος Αθηνά καλεί  τους  συναδέλφους σε επαγρύπνηση, αλληλεγγύη, ενότητα και αποφασιστικότητα σε κάθε Δημοτικό σχολείο/Νηπιαγωγείο και δεσμεύεται να συνεχίσει με όποια μορφή ενημέρωσης χρειαστεί οπουδήποτε, ώστε να ολοκληρωθεί νικηφόρα η μάχη σε όλες τις σχολικές μονάδες.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ,  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.ΟΟ μμ

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ

ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑ