Εκπαιδευτικοί: Να βοηθήσουμε τους εκπαιδευτικούς να βρουν κατοικία
Την βοήθεια του, στον αγώνα προς αναζήτηση κατοικιών για νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, προσφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης», Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης

Την αλληλεγγύη τους στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που αναζητούν κατοικία, εκφράζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης», Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, επιθυμούν να βοηθήσουν τους αναπληρωτές και νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που αναζητούν σπίτια για διαμονήκαθώς αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τα ενοίκια είναι δυσβάσταχτα. 

«Για να βοηθήσουμε του συναδέλφους στην εγκατάστασή τους, όποια/ος συναδέλφισσα/ος ή φίλος γονιός ξέρει διαθέσιμα σπίτια προς ενοικίαση, παρακαλείται να στέλνει ένα email στον Σύλλογο [email protected]  ή sms ή μήνυμα viber στο κινητό της προέδρου  6944797461 για να το στέλνουμε αμέσως σε όλα τα σχολεία με την παράκληση να κοινοποιείται σε όλους», αναφέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φίλοι γονείς,

Πολλοί νέοι συνάδελφοι που ήρθαν στην περιοχή μας (κυρίως αναπληρωτές και νεοδιόριστοι) αναζητούν σπίτι να νοικιάσουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει δυσκολία να βρουν και ότι τα ενοίκια είναι δυσβάσταχτα.
Για να βοηθήσουμε του συναδέλφους στην εγκατάστασή τους, όποια/ος συναδέλφισσα/ος ή φίλος γονιός ξέρει διαθέσιμα σπίτια προς ενοικίαση, παρακαλείται να στέλνει ένα email στον Σύλλογο [email protected]  ή sms ή μήνυμα viber στο κινητό της προέδρου  6944797461 για να το στέλνουμε αμέσως σε όλα τα σχολεία με την παράκληση να κοινοποιείται σε όλους.

Αυτή η διαδικασία αλληλοενημέρωσης επείγει, γιατί αφορά πολύ κόσμο επί του παρόντος. Είναι όμως σημαντικό να συνεχιστεί όλον τον χρόνο, γιατί η ροή προσέλευσης των συναδέλφων, ιδιαίτερα των αναπληρωτών, είναι συνεχής.

Ο Σύλλογός μας «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» παράλληλα με την αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, στέκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο/ισσα. 
Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο μας. Κανένας μόνος/η!

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith2
Ψηφιακό Βιβλίο Πράξεων Συλλόγου Διδασκόντων: Και νέα πλατφόρμα για εκπαιδευτικούς - Το ΦΕΚ
Η ψηφιακή τήρηση επιτυγχάνεται με τη χρήση ψηφιακής υπηρεσίας μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (ΕΨΠ-gov.gr) εφεξής ΕΨΠ, στην...
Ψηφιακό Βιβλίο Πράξεων Συλλόγου Διδασκόντων: Και νέα πλατφόρμα για εκπαιδευτικούς - Το ΦΕΚ
σχολείο σταυρος ξαρχακος
Νίκαια: Το 14ο Δημοτικό Σχολείο «βαφτίζεται» σε Σταύρος Ξαρχάκος, παρουσία του συνθέτη
Η ονοματοδοσία θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη 30 Μαϊου στις 7.45 μμ στην Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς
Νίκαια: Το 14ο Δημοτικό Σχολείο «βαφτίζεται» σε Σταύρος Ξαρχάκος, παρουσία του συνθέτη