Εκπαιδευτικοί: Να βοηθήσουμε τους εκπαιδευτικούς να βρουν κατοικία
Την βοήθεια του, στον αγώνα προς αναζήτηση κατοικιών για νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, προσφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης», Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης

Την αλληλεγγύη τους στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που αναζητούν κατοικία, εκφράζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης», Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, επιθυμούν να βοηθήσουν τους αναπληρωτές και νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που αναζητούν σπίτια για διαμονήκαθώς αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τα ενοίκια είναι δυσβάσταχτα.

«Για να βοηθήσουμε του συναδέλφους στην εγκατάστασή τους, όποια/ος συναδέλφισσα/ος ή φίλος γονιός ξέρει διαθέσιμα σπίτια προς ενοικίαση, παρακαλείται να στέλνει ένα email στον Σύλλογο [email protected]  ή sms ή μήνυμα viber στο κινητό της προέδρου  6944797461 για να το στέλνουμε αμέσως σε όλα τα σχολεία με την παράκληση να κοινοποιείται σε όλους», αναφέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φίλοι γονείς,

Πολλοί νέοι συνάδελφοι που ήρθαν στην περιοχή μας (κυρίως αναπληρωτές και νεοδιόριστοι) αναζητούν σπίτι να νοικιάσουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει δυσκολία να βρουν και ότι τα ενοίκια είναι δυσβάσταχτα.
Για να βοηθήσουμε του συναδέλφους στην εγκατάστασή τους, όποια/ος συναδέλφισσα/ος ή φίλος γονιός ξέρει διαθέσιμα σπίτια προς ενοικίαση, παρακαλείται να στέλνει ένα email στον Σύλλογο [email protected]  ή sms ή μήνυμα viber στο κινητό της προέδρου  6944797461 για να το στέλνουμε αμέσως σε όλα τα σχολεία με την παράκληση να κοινοποιείται σε όλους.

Αυτή η διαδικασία αλληλοενημέρωσης επείγει, γιατί αφορά πολύ κόσμο επί του παρόντος. Είναι όμως σημαντικό να συνεχιστεί όλον τον χρόνο, γιατί η ροή προσέλευσης των συναδέλφων, ιδιαίτερα των αναπληρωτών, είναι συνεχής.

Ο Σύλλογός μας «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» παράλληλα με την αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, στέκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο/ισσα.
Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο μας. Κανένας μόνος/η!

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3