Εκπαιδευτικοί: Να βοηθήσουμε τους εκπαιδευτικούς να βρουν κατοικία
Την βοήθεια του, στον αγώνα προς αναζήτηση κατοικιών για νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, προσφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης», Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης

Την αλληλεγγύη τους στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που αναζητούν κατοικία, εκφράζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης», Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, επιθυμούν να βοηθήσουν τους αναπληρωτές και νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που αναζητούν σπίτια για διαμονήκαθώς αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τα ενοίκια είναι δυσβάσταχτα. 

«Για να βοηθήσουμε του συναδέλφους στην εγκατάστασή τους, όποια/ος συναδέλφισσα/ος ή φίλος γονιός ξέρει διαθέσιμα σπίτια προς ενοικίαση, παρακαλείται να στέλνει ένα email στον Σύλλογο [email protected]  ή sms ή μήνυμα viber στο κινητό της προέδρου  6944797461 για να το στέλνουμε αμέσως σε όλα τα σχολεία με την παράκληση να κοινοποιείται σε όλους», αναφέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φίλοι γονείς,

Πολλοί νέοι συνάδελφοι που ήρθαν στην περιοχή μας (κυρίως αναπληρωτές και νεοδιόριστοι) αναζητούν σπίτι να νοικιάσουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει δυσκολία να βρουν και ότι τα ενοίκια είναι δυσβάσταχτα.
Για να βοηθήσουμε του συναδέλφους στην εγκατάστασή τους, όποια/ος συναδέλφισσα/ος ή φίλος γονιός ξέρει διαθέσιμα σπίτια προς ενοικίαση, παρακαλείται να στέλνει ένα email στον Σύλλογο [email protected]  ή sms ή μήνυμα viber στο κινητό της προέδρου  6944797461 για να το στέλνουμε αμέσως σε όλα τα σχολεία με την παράκληση να κοινοποιείται σε όλους.

Αυτή η διαδικασία αλληλοενημέρωσης επείγει, γιατί αφορά πολύ κόσμο επί του παρόντος. Είναι όμως σημαντικό να συνεχιστεί όλον τον χρόνο, γιατί η ροή προσέλευσης των συναδέλφων, ιδιαίτερα των αναπληρωτών, είναι συνεχής.

Ο Σύλλογός μας «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» παράλληλα με την αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, στέκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο/ισσα. 
Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο μας. Κανένας μόνος/η!

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πως να χάσετε λίπος από την κοιλιά: Μια γρήγορη και αποτελεσματική δίαιτα και προπαντός υγιεινή

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα