taksi
Η Α' ΕΛΜΕ Κορινθίας καλωσορίζει τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

Τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς καλωσορίζει η Α' ΕΛΜΕ Κορινθίας και συγχαίρει θερμά όσους διορίζονται  ως μόνιμοι  εκπαιδευτικοί στα σχολεία του νομού.

Παράλληλα, τονίζουν ότι ο αριθμός των διορισμών δεν καλύπτει το σύνολο των κενών που παραμένουν ακάλυπτα, δυσχεραίνοντας τη λειτουργία των σχολείων και την ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου, με αποτέλεσμα σημαντικός αριθμός εκπαιδευτικών, που, επίσης, έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο σχολείο, να μένουν εκτός διορισμών και να αναγκάζονται να συνεχίσουν να εργάζονται ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι. 

«Θυμίζουμε ότι στα σχολεία της περιοχής μας την αμέσως προηγούμενη χρονιά ο συνολικός αριθμός των αναπληρωτών ανερχόταν, περίπου, στους 200.   Επιβάλλεται , λοιπόν, να γίνουν νέοι μαζικοί διορισμοί, ώστε να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους που διορίζονται  ως μόνιμοι  εκπαιδευτικοί στα σχολεία του νομού μας.Οι 53 νεοδιόριστοι συνάδελφοι (στη Γενική εκπαίδευση στην  Ειδική αγωγή, στο Μουσικό σχολείο και  σε ΕΕΠ - ΕΒΠ), μετά από χρόνια προσφοράς τους στο δημόσιο σχολείο σε  συνθήκες ελαστικής εργασίας, βιώνοντας κάθε χρόνο την ανασφάλεια και την  αβεβαιότητα και  στελεχώνοντας  σχολεία  σε όλη τη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα, επιτέλους, δικαιώθηκαν.    Είμαστε περήφανοι, που με  αγώνες, ως εκπαιδευτικό κίνημα , συμβάλαμε και εμείς  να γίνουν ,επιτέλους, και αυτήν τη χρονιά, για δεύτερη συνεχόμενη, μόνιμοι διορισμοί   μετά από 12 χρόνια αδιοριστίας. Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. 

Ωστόσο, ο αριθμός των διορισμών δεν καλύπτει το σύνολο των κενών που παραμένουν ακάλυπτα, δυσχεραίνοντας τη λειτουργία των σχολείων και την ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου, με αποτέλεσμα σημαντικός αριθμός εκπαιδευτικών, που, επίσης, έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο σχολείο, να μένουν εκτός διορισμών και να αναγκάζονται να συνεχίσουν να εργάζονται ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι. Θυμίζουμε ότι στα σχολεία της περιοχής μας την αμέσως προηγούμενη χρονιά ο συνολικός αριθμός των αναπληρωτών ανερχόταν, περίπου, στους 200.   Επιβάλλεται , λοιπόν, να γίνουν νέοι μαζικοί διορισμοί, ώστε να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά.

Όλοι μαζί, μόνιμοι και αναπληρωτές αγωνιζόμαστε να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στη μόρφωση και στην εργασία, με κοινό  αγώνα και  συσπείρωση στα σωματεία μας, που είναι η φωνή μας στην κοινωνία! 

Εμείς , ως Δ.Σ. ,καλωσορίζουμε  τους συναδέλφους μας, τους  ευχόμαστε  καλή σταδιοδρομία  και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους αρωγοί και  συμπαραστάτες σε οτιδήποτε  χρειαστούν. Θα προασπίζουμε  τα δικαιώματά τους και θα  παρεμβαίνουμε , διεκδικώντας τα συμφέροντά τους. Θα είμαστε στη διάθεσή τους για κάθε πληροφορία σχετικά με την τοποθέτησή τους στα σχολεία του νομού μας. Για την εγγραφή των νεοδιόριστων συναδέλφων στο σωματείο μας και για να λαμβάνουν τις ενημερώσεις μας τους καλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω του email της Α΄ΕΛΜΕ Κορινθίας ή τηλεφωνικά. 

elme_korinthias
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: Οι πρώτες 227 ειδικότητες και η ύλη

Ανακοινώθηκε για Μάρτιο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Αιτήσεις εδώ για προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

metaptixiako-dimosias-ygeias
Νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον προσυμπτωματικό έλεγχο νεοπλασμάτων
Ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον για την ένταξη του καρκίνου του προστάτη και του πνεύμονα στο πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου που προτείνει η Επιτροπή...
Νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον προσυμπτωματικό έλεγχο νεοπλασμάτων
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
Ηλιακοί θερμοσίφωνες: 800-1.000 ευρώ το ύψος της επιδότησης - Οι δικαιούχοι
Με το μοντέλο «Αλλάζω Συσκευή» θα «τρέξει» το νέο πρόγραμμα επιδότησης που σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αντικατάσταση...
Ηλιακοί θερμοσίφωνες: 800-1.000 ευρώ το ύψος της επιδότησης - Οι δικαιούχοι
γη
Σοκάρει η νέα μελέτη: Οι πόλεις ανεβάζουν θερμοκρασία μισό βαθμό Κελσίου ανά δεκαετία
Οι επιστήμονες επισημαίνουν την ανάγκη για περισσότερο αστικό πράσινο, με φύτεμα πιο πολλών δέντρων, επέκταση των κήπων και άλλες παρεμβάσεις, έτσι...
Σοκάρει η νέα μελέτη: Οι πόλεις ανεβάζουν θερμοκρασία μισό βαθμό Κελσίου ανά δεκαετία