ειδικη αγωγή
«Για την σκανδαλώδη άρνηση και αδιαφορία του, να προχωρήσει στην έκδοση των σχετικών προκηρύξεων για την επιλογή των 13 Διοικητικών Διευθυντών στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης»

Ο Πρόεδρος της ΕΥΠΥΥΠ Μακεδονίας Θράκης, Νεκτάριος Παπαδάκης και ο πλειοψηφών σύμβουλος της ΠΟΣΥΠ και μέλος του ΔΣ της ΕΥΠΥΥΠ Φωτιάδης Σάββας, κατέθεσαν σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργείου Παιδείας, για την σκανδαλώδη άρνηση και αδιαφορία του, να προχωρήσει στην έκδοση των σχετικών προκηρύξεων για την επιλογή των 13 Διοικητικών Διευθυντών στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στην συνέχεια στις σχετικές προκηρύξεις των Διοικητικών Προϊσταμένων των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Η τελευταία προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας για την επιλογή των 13 Διοικητικών Διευθυντών έγινε το 2011.

«Εδω και 11 χρόνια στο Υπουργείο μας επικρατεί η παρανομία, η οποία πόρρω απέχει από την χρηστή διοίκηση, την νομιμότητα και την διαφάνεια!», αναφέρουν οι μηνυτές.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό