Αφορά στους κλάδους ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ79, ΠΕ86 & ΠΕ91.01-ΠΕ91.02

Με σημερινή ανακοίνωση προς τους εκπ/κούς της Δ/νσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας, επειτα από την υπ’ αριθ. 28/12-05-2022 Πράξη του ΠΥΣΠΕ Α ́ Αθήνας, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Γενικής Αγωγής των παραπάνω κλάδων, που έχουν υποβάλει αίτηση για βελτίωση θέσης - οριστική τοποθέτηση ή έχουν μετατεθεί από άλλα ΠΥΣΠΕ, να υποβάλουν δήλωση προτίμησης αποκλειστικά μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr/) από τη Παρασκευή 13-05-2022 έως και τη Τρίτη 17-05-2021 και ώρα 23:59.

Στη δήλωση προτίμησης μπορούν να αναγραφούν μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες. Πέραν των σχολικών μονάδων με οργανικά κενά, μπορούν να συμπεριληφθούν στη δήλωση και σχολικές μονάδες με μηδενικά οργανικά κενά καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν σε αυτές οργανικά κενά κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών για βελτίωση θέσης. Παρακαλούμε για την έγκαιρη και ορθή συμπλήρωση της δήλωσης διότι στην προαναφερθείσα προθεσμία υποβολής δεν θα υπάρξει παράταση και εκπρόθεσμες δηλώσεις ή αιτήματα για αλλαγήδιόρθωση προτιμήσεων δεν προβλέπονται. Παρακαλούμε με ευθύνη των Δ/ντών Δημ. Σχολείων και των Προϊσταμένων Νηπ/γείων να λάβουν γνώση ενυπόγραφα όλοι οι υπηρετούντες στη σχολική μονάδα μόνιμοι εκπ/κοί των παραπάνω κλάδων, καθώς και οι εκπ/κοί που απουσιάζουν για οποιονδήποτε λόγο.

ΔΕΙΤΕ:

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ05

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ06

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ07

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ08

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ11

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ60

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ70

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ79

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ86

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ91.01-ΠΕ91.02

Οδηγίες καταχώρισης προτιμήσεων για αιτήσεις βελτίωσης ή οριστικής τοποθέτησης στο ηλεκτρονικό σύστημα: https://teachers.minedu.gov.gr

  1. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση https:// teachers.minedu.gov.gr

  2. Πατήστε σύνδεση

  3. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password)

  4. Πατήστε στο «Αιτήσεις Μετάθεσης» το κουμπί ΑΙΤΗΣΕΙΣ. Στην καταχώριση ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ή ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (003.ΠΕΒ01), κάνετε κλικ στο πράσινο μάτι, στο δεξιό μέρος της σελίδας (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ Α ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ [003.ΠΕΤ01].

  5. Πατήστε το κουμπί ΔΙΟΡΘΩΣΗ

  6. Πατήστε την καρτέλα προτιμήσεις και επιλέξτε τις σχολικές μονάδες με τη σειρά που επιθυμείτε, πατώντας το + για να προσθέσετε την προτίμησή σας στις επιλεγμένες. Σε περίπτωση λάθους στις επιλεγμένες προτιμήσεις πατήστε το – για να αφαιρέσετε αυτή που επιθυμείτε να διαγραφεί.

  7. Πατήστε το κουμπί ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Είναι δυνατή η αλλαγή των προτιμήσεων μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Μπορείτε δηλαδή να μπείτε στο σύστημα και να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις σας όσες φορές θέλετε, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής. Αυτή που θα ληφθεί υπόψη είναι η τελευταία καταχώριση.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Αγανάκτηση στους γονείς της Κρήτης: Αυτό που λείπει από μας και τα παιδιά μας δεν είναι η τηλεκπαίδευση!
Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Κρήτης ζητούν σύγχρονα και ασφαλή σχολεία παντός καιρού και σύγχρονα και ασφαλή οδικά δίκτυα, τα οποία να είναι...
Αγανάκτηση στους γονείς της Κρήτης: Αυτό που λείπει από μας και τα παιδιά μας δεν είναι η τηλεκπαίδευση!
τηλεκπαίδευση
Τηλεκπαίδευση: Αν ο νεοφιλελευθερισμός είναι θρησκεία, αυτή είναι το Πάσχα της
«Η τηλεκπαίδευση είναι η ένθεη μανία μας για αποκατάσταση της αρμονίας ενός αιωνίως εργαζόμενου κόσμου, η αναζήτηση της ομορφιάς πριν την Πτώση»
Τηλεκπαίδευση: Αν ο νεοφιλελευθερισμός είναι θρησκεία, αυτή είναι το Πάσχα της
παρουσίαση βιβλίου
ΕΛΜΕ Ημαθίας: Παρουσίαση του βιβλίου του Περικλή Παυλίδη
Η παρουσίαση του βιβλίου του Περικλή Παυλίδη, Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ «Το έργο των εκπαιδευτικών στην...
ΕΛΜΕ Ημαθίας: Παρουσίαση του βιβλίου του Περικλή Παυλίδη
μαθητές βαριούνται
Να βγει η ύλη με κάθε κόστος! Οι διδάσκοντες είναι υπεύθυνοι για την ολοκλήρωση της!
Αλήθεια, πότε είναι προγραμματισμένο το εκτελεστικό απόσπασμα για τους ''υπεύθυνους''; Μήπως να συμβιβαστούμε με κάνα πρόστιμο, να δοθεί κάνα ευρώ...
Να βγει η ύλη με κάθε κόστος! Οι διδάσκοντες είναι υπεύθυνοι για την ολοκλήρωση της!