Καταγγελία: Πρόεδρος ΔΑΚΕ...αυτοδιορίστηκε σε φορέα εξαπατώντας ΕΛΜΕ
Ε ΕΛΜΕ : «Αναρωτιόμαστε, με ποιον τρόπο  και με ποιο έγγραφο απέδειξε ότι είναι εκπρόσωπος της Ε ΕΛΜΕ, όταν  κάτι τέτοιο δεν υπάρχει;»

Την καταγγελία ότι πρόεδρος ΔΑΚΕ στη Θεσσσαλονίκη ... αυτοδιορίστηκε ως εκπρόσωπος της τοπικής ΕΛΜΕ εξαπατώντας και την ΕΛΜΕ και το Δίκτυο Άλφα (δραστηριοποιείται σε με θέματα πρόληψης εξαρτήσεων και ψυχοκοινωνικής στήριξης) όπου με τη στάση και την συμπεριφορά του δημιούργησε προβλήματα στους εργαζόμενους και στο γενικότερο εργασιακό κλίμα, έφτασε μάλιστα στο σημείο ο δήθεν εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ να ζητάει από τους εργαζόμενους να χτυπάνε κάρτα, έκανε η Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Η καταγγελία

Το ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ κατά τη συνεδρίασή του στις 22-2-2022 αποφάσισε τον ορισμό εκπροσώπων του σωματείου στο Δίκτυο Άλφα το οποίο δραστηριοποιείται στη Δυτική Θεσσαλονίκη σχετικά με θέματα πρόληψης εξαρτήσεων και ψυχοκοινωνικής στήριξης.

Παράλληλα καταγγέλλει την αντιδημοκρατική και αντισυνδικαλιστική στάση της του Χ. Βαϊτσίδη, προέδρου της ΔΑΚΕ ο οποίος με αυθαίρετο τρόπο και χωρίς απόφαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ συμμετείχε επί σειρά ετών ως εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ στο Δίκτυο Άλφα, κατέλαβε μάλιστα και τη θέση του προέδρου σ’ αυτό(!) Ο Χ. Βαϊτσίδης αυτοδιορίστηκε ως εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ εξαπατώντας και την ΕΛΜΕ και το Δίκτυο Άλφα όπου με τη στάση και την συμπεριφορά του δημιούργησε προβλήματα στους εργαζόμενους και στο γενικότερο εργασιακό κλίμα, έφτασε μάλιστα στο σημείο ο δήθεν εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ να ζητάει από τους εργαζόμενους να χτυπάνε κάρτα, εκθέτοντας και την ΕΛΜΕ.

Σημειώνουμε ότι ουδέποτε ενημέρωσε το ΔΣ σχετικά με το Δίκτυο, ιδιαίτερα σε μία περίοδο με αυξημένα προβλήματα στην κοινωνία και τα σχολεία. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ συζήτησε το θέμα της συμμετοχής σ’ αυτό το Μάρτιο του 2020, όταν ενημερωθήκαμε στο μέιλ της ΕΛΜΕ σχετικά με το καταστατικό και τις δράσεις του Δικτύου. Κατά τη συνεδρίαση αυτή η πρόταση των εκπροσώπων της ΔΑΚΕ και του ίδιου του Βαϊτσίδη να οριστεί εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία, ενώ διατυπώθηκαν σοβαρές ενστάσεις γα το πρόσωπό του και αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί να οριστεί ως εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ. Παρόλα αυτά, η απόφαση της ΕΛΜΕ παραποιήθηκε και εκπροσωπούσε την Ε ΕΛΜΕ στο Δίκτυο Άλφα, ήταν πρόεδρος, ενώ έχει «εκλεγεί» και σε πανελλαδικό όργανο των αντίστοιχων φορέων, όπως το Δίκτυο! Αναρωτιόμαστε, με ποιον τρόπο  και με ποιο έγγραφο απέδειξε ότι είναι εκπρόσωπος της Ε ΕΛΜΕ, όταν  κάτι τέτοιο δεν υπάρχει;

Ο σεβασμός στις αποφάσεις του σωματείου και η δημοκρατική λειτουργία του προφανώς αποτελούν έννοιες άγνωστες για την παράταξη της ΔΑΚΕ και για τον εκπρόσωπό της, ενώ η κατάληψη θέσεων και η προβολή με κάθε τρόπο προέχει των πάντων. Αυτού του είδους ο συνδικαλισμός και οι πρακτικές του κομματάρχη προκαλούν απέχθεια και είναι καταδικασμένες στη συνείδηση των συναδέλφων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Σβήστε αμέσως αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστήμιο αιγαιου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Καθηγητές και εργαζόμενοι εναντίον των ιδιωτικών πανεπιστημίων
Παν.Αιγαίου: Απάντηση στα προβλήματα του δημόσιου Πανεπιστημίου ΔΕΝ είναι η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Δεν αναβαθμίστηκαν τα δημόσια σχολεία,...
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Καθηγητές και εργαζόμενοι εναντίον των ιδιωτικών πανεπιστημίων
asimakopoyloy.jpg
Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Έρευνα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων για τα μαζικά mail σε αποδήμους
Έρευνα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων για τα email της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου
Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Έρευνα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων για τα μαζικά mail σε αποδήμους